Βραβείο Ευκράντη στον Νικόλα Πατέρα για την κοινωνική του προσφορά | Συγκινητική ήταν και η προσφώνηση του Θανάση Μαρτίνου

Βραβείο Ευκράντη στον Νικόλα Πατέρα για την κοινωνική του προσφορά | Συγκινητική ήταν και η προσφώνηση του Θανάση Μαρτίνου

Ακόμα μία βράβευση για τον Νικόλα Πατέρα, ο οποίος τιμήθηκε για την κοινωνική προσφορά από ναυτιλιακή προσωπικότητα ή φορέα, σε μια ωραία και σεμνή εκδήλωση στην οποία ξεχώρισε και η συγκινητική προσφώνηση του Θανάση Μαρτίνου.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Το βραβείο Ευκράντη 2023 (σ.σ. η βράβευση γίνεται για την προηγούμενη χρονιά κάθε φορά) εκ μέρους του κ.Πατέρα, παρέλαβε η κόρη του, Αναστασία, η οποία και ευχαρίστησε για την τιμητική διάκριση του βραβείου.

«Η ναυτιλιακή κοινότητα έχει υποχρέωση να βοηθά και να προσφέρει σε όλες εκείνες τις κοινωνικές ομάδες που έχουν ανάγκη», είπε χαρακτηριστικά κατά την παραλαβή του βραβείου.

Τα βραβεία Ευκράντη, τα οποία διοργανώνονται σε ετήσια βάση από τα Ναυτικά Χρονικά, για την ανάδειξη των πρωταγωνιστών της χρονιάς, δίδονται, όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα τους, «από μια πολυσυλλεκτική επιτροπή κριτών, που αντιπροσωπεύει αδιαμφισβήτητα τα ναυτιλιακά γράμματα, την ακαδημαϊκή έρευνα και την εξειδικευμένη ενημέρωση».

Δείτε την συγκινητική προσφώνηση του Θανάση Μαρτίνου και την παραλαβή του βραβείου από την κόρη του Νικόλα Πατέρα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *