Ακόμη μια δωρεά του εφοπλιστή Αθανάσιου Μαρτίνου

Ακόμη μια δωρεά του εφοπλιστή Αθανάσιου Μαρτίνου

Δωρεά του Αθανάσιου Μαρτίνου, μέσω της εταιρείας ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ, η αντικατάσταση των κουφωμάτων του Κληροδοτήματος Δον Ιωάννου Στεφάνου το οποίο ανήκει στον Δήμο Σύρου – Ερμούπολη.

Η διοίκηση του Κληροδοτήματος σε σχετικό ευχαριστήριο, προς την Αιγέας ΑΜΚΕ, αναφέρει:

Η Διοικητική και Διαχειριστική Επιτροπή του Κληροδοτήματος Δον Ιωάννου Στεφάνου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στην ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ καθώς και προσωπικά στον κ. Αθανάσιο Μαρτίνο, για την ευγενική χορηγία, δυνάμει δωρεάς, του ποσού των 15.000,00€ τα οποία δόθηκαν απευθείας στην εταιρεία Ξυλοτεχνική Σύρου Α.Ε. για την κάλυψη εξ ́ολοκλήρου της δαπάνης αντικατάστασης των ξύλινων εξωτερικών κουφωμάτων, στον α ́ όροφο του κτιρίου του Κληροδοτήματος που βρίσκεται στην Ερμούπολη της Σύρου, επί της οδού Πρωτοπαπαδάκη 21, κατόπιν προσωπικής επαφής και επικοινωνίας του προέδρου του Κληροδοτήματος κ. Πέτρου Ραουζαίου με τον κ. Αθανάσιο Μαρτίνο.

Με τη δωρεά αυτή ενισχύθηκε το φιλανθρωπικό έργο του Κληροδοτήματος Δον Ιωάννου Στεφάνου, το οποίο θα συνεχίσει να προσφέρει δωρεάν ιατρικές και κατ ́οίκον νοσηλευτικές υπηρεσίες σε όλους τους δημότες και μόνιμους κατοίκους της περιφερειακής ενότητας Άνω Σύρου που τις έχουν ανάγκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *