Στα κάτεργα του Ιράν για 90 ημέρες οι Έλληνες ναυτικοί και ουδείς ασχολείται

Στα κάτεργα του Ιράν για 90 ημέρες οι Έλληνες ναυτικοί και ουδείς ασχολείται

Εάν ήταν πολίτες οποιασδήποτε άλλης χώρας, θα ήταν κάθε ημέρα πρωτοσέλιδο και θα είχε πέσει η κυβέρνηση!

Ξεχασμένοι από την ελληνική κυβέρνηση είναι εδώ και πάνω από 90 μέρες οι ναυτικοί μας στο Ιράν, μετά το ρεσάλτο των «Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης» στον Περσικό Κόλπο στα δύο ελληνικά δεξαμενόπλοια Delta Poseidon και Prudent Warrior.

Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει τόσοι μήνες όχι μόνο δεν έχει βρεθεί λύση για να γυρίσουν οι άνθρωποι στα σπίτια τους, αλλά τόσο το υπουργείο Εξωτερικών όσο και το υπουργείο Ναυτιλίαςδεν δίνουν το παραμικρό στοιχείο και πληροφορία για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Ουδείς φαίνεται να ασχολείται με την απελευθέρωση των πληρωμάτων, όταν οποιαδήποτε άλλη χώρα στον πλανήτη θα είχε αντιδράσει και θα είχε βρει λύση για τους ανθρώπους της.

Να σημειωθεί δε ότι στο ένα δεξαμενόπλοιο το πλήρωμα βρίσκεται στο πλοίο πάνω από ένα χρόνο και με αυτή την δυσάρεστη εξέλιξη, κανείς δεν γνωρίζει την κατάστασή τους, σωματική και ψυχολογική, όταν μάλιστα βρίσκονται όμηροι ένοπλων στο Ιράν.

Πότε περιμένει η κυβέρνηση να κινηθεί για να απελευθερωθούν οι Έλληνες ναυτικοί; Σε ποια άλλη χώρα θα συνέβαινε κάτι τέτοιο και θα σιωπούσαν τα ΜΜΕ; Σε ποια άλλη χώρα θα είχαν συλληφθεί παράνομα πολίτες της και θα στεκόταν ακόμα η κυβέρνηση στη θέση της;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *