Συνεχίζεται το μαρτύριο της ομηρίας των 11 Eλλήνων ναυτικών | «Οι άνθρωποι μας δεν αντέχουν άλλο, όμηροι είναι δεν κάνουν διακοπές» | ΗΧΗΤΙΚΟ

Συνεχίζεται το μαρτύριο της ομηρίας των 11  Eλλήνων ναυτικών | «Οι άνθρωποι μας δεν αντέχουν άλλο, όμηροι είναι δεν  κάνουν διακοπές» | ΗΧΗΤΙΚΟ

Όμηροι των φρουρών της επανάστασης στο Ιράν παραμένουν πάνω από τρεις μήνες οι 11 Έλληνες ναυτικοί μας. Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει τόσοι μήνες ακόμη δεν έχει βρεθεί λύση ώστε να επιστρέψουν οι άνθρωποι στα σπίτια τους, με την αγωνία των συγγενών τους να κορυφώνεται.

«Οι ναυτικοί μας εκεί δεν κάνουν διακοπές, δεν βρίσκονται σε ξενοδοχείο με πισίνες. Περνούν δύσκολα, όπως και εμείς, τόσες μέρες, τόσους μήνες… είναι όμηροι» είπε στον Focus FM και στη δημοσιογράφο Δέσποινα Μποτίτση ο κ. Δημήτρης Παπανικολάου, αδελφός του Θανάση Παπανικολάου, ενός εκ των 11 Ελλήνων ναυτικών που από τον Μάιο παραμένουν όμηροι των Φρουρών της επανάστασης στο Ιράν.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

«Πρέπει οπωσδήποτε αυτό το θέμα να τελειώσει. Πρέπει να το καταλάβουν οι δικοί μας… οι αρμόδιες αρχές. Να καταλάβουν ότι οι άνθρωποι μας δεν αντέχουν άλλο» είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον κ Παπανικολάου υπάρχει επικοινωνία με τον αδελφό του ωστόσο είναι δύσκολη η κατάσταση.

«Μιλάμε στο τηλέφωνο για λίγο χρόνο, όταν επιτρέπεται. Μας λέει ότι είναι καλά, αλλά τι να πω, μακάρι να ήμουν εκεί να έβλεπα».

Ακούστε εδώ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *