Νέα δωρεά του Αθ. Μαρτίνου στο Ασκληπιείο Βούλας

Ακόμα μια προσφορά στον κρίσιμο τομέα του συστήματος υγείας της χώρας μας πραγματοποίησε η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «ΑΙΓΕΑΣ» του Θανάση Μαρτίνου.

Όπως γνωστοποίησε ο Διοικητής του Ασκληπιείου Βούλας, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, ο Έλληνας εφοπλιστής χρηματοδότησε τις εργασίες για την ανακαίνιση και την επέκταση των χώρων του Αιμοδυναμικού Ηλεκτροφυσιολογικού εργαστηρίου της Καρδιολογικής Κλινικής.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, το εργαστήριο διπλασιάστηκε σε μέγεθος, ενώ παράλληλα μια νέα αίθουσα ηλεκτροφυσιολογίας – βηματοδότησης έχει ήδη τεθεί στην υπηρεσία των συμπολιτών μας, ενισχυμένη με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό.

Ο Διοικητής του Ασκληπιείου νοσοκομείου, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης ευχαρίστησε τον Θανάση Μαρτίνο αναφέροντας χαρακτηριστικά. «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «ΑΙΓΕΑΣ» για μια ακόμα σημαντική δωρεά καθώς επίσης και την Rolex Hellas. Συνεχίζουμε».

Η οικογένεια Μαρτίνου προσφέρει ανιδιοτελώς στο κοινωνικό σύνολο με σημαντικές ευεργεσίες σε αρκετούς τομείς. Μεταξύ των πολλών δράσεων, η «ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ» στον τομέα της δημόσιας υγείας, προσανατολίζεται στην πραγματοποίηση έργων υποδομής που εξασφαλίζουν την αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρουν τα δημόσια νοσοκομεία στους πολίτες. Eπιπρόσθετα, πραγματοποιεί δωρεές εξειδικευμένου ιατρικού εξοπλισμού, ανακαινίζει κέντρα υγείας και εκσυγχρονίζει νοσοκομειακές μονάδες.

Ειδικότερα, τα τελευταία χρόνια έχουν πραγματοποιηθεί δεκάδες δωρεές προς το Ασκληπιείο Βούλας, όπως η κτιριακή ανακαίνιση-αναδιαμόρφωση Μονάδας Τεχνητού Νεφρού, την ανακατασκευή 2ου-3ου ορόφου και χώρων αποστείρωσης 4ου ορόφου, την αναδιάταξη και τον εκσυγχρονισμό ΜΕΘ, την προμήθεια νέου εξοπλισμού 28 κλινών, την προμήθεια νέου αξονικού τομογράφου, την ανακαίνιση ακτινολογικού τμήματος και άλλες μικρές ή μεγάλες δωρεές.

«Η υγεία και το δικαίωμα πρόσβασης σε προληπτικές ιατρικές υπηρεσίες αποτελεί υπέρτατο Κοινωνικό αγαθό το οποίο πρέπει να διασφαλίζεται για όλους τους πολίτες», είναι το μήνυμα της μη κερδοσκοπικής εταιρείας «ΑΙΓΕΑΣ».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *