Μινωικές Γραμμές | Ιστορική αλλαγή | Αποχωρεί ο Αντώνης Μανιαδάκης

Μινωικές Γραμμές | Ιστορική αλλαγή | Αποχωρεί ο Αντώνης Μανιαδάκης

Οι Μινωικές Γραμμές ανακοινώνουν την πρόσφατη απόφαση του κ. Αντώνη Μανιαδάκη να τερματίσει τη θητεία του ως Διευθύνων Σύμβουλος της κρητικής εταιρείας, μέλος του Ομίλου Grimaldi.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Μινωικών Γραμμών, κ. Emanuele Grimaldi και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, επιθυμούν να ευχαριστήσουν τον κ. Μανιαδάκη για τη δέσμευση και την αφοσίωσή του όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια στο τιμόνι της εταιρείας.

maniadakis
Ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Αντώνης Μανιαδάκης

Σε πνεύμα συνέχισης του έργου, ο κ. Μανιαδάκης θα αντικατασταθεί από τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Λουκά Σιγάλα, στον οποίο το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας εύχεται κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Ο κ. Σιγάλας θα αναλάβει υπηρεσία με την ολοκλήρωση της Ετήσιας Τακτικής Συνέλευσης των Μετόχων των Μινωικών Γραμμών, που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαΐου 2022 στο Ηράκλειο. Ο κ. Μανιαδάκης θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του μέχρι την ημερομηνία αυτή.

Ιστορική διαδρομή

Οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ιδρύθηκαν το 1972 στο Ηράκλειο Κρήτης. Αποτελούν σήμερα μία από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες της Ευρώπης. Η πορεία τους συνδέεται άρρηκτα με την ιστορία της ελληνικής επιβατηγού ναυτιλίας και μέσα από τη μακρόχρονη πορεία τους οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ έχουν να επιδείξουν μία σειρά από πρωτιές, μέσα από τις οποίες αναδεικνύονται το εταιρικό προφίλ και η φιλοσοφία της εταιρείας, που δεν είναι άλλα από τη συνεχή ανανέωση του στόλου, την πολυτέλεια, την άνεση, την ταχύτητα, την εξυπηρέτηση και την ασφάλεια του επιβατικού κοινού.

minoan lines Knossos Palace

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *