Τάκης Θεοδωρικάκος | Αυξάνει τη δημοφιλία του | Ψήφος εμπιστοσύνης από Μαρτίνο – Προκοπίου

Τάκης Θεοδωρικάκος | Αυξάνει τη δημοφιλία του | Ψήφος εμπιστοσύνης από Μαρτίνο - Προκοπίου
o Τάκης Θεοδωρικάκος

Σε εκδήλωση στο Γκολφ της Γλυφάδας βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (7/7/2022) ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος. 

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων στελέχη της δημοτικής αρχής, με προεξάρχοντα τον Δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου, εκπρόσωποι του εφοπλιστικού κόσμου (ανάμεσά τους οι Γλυφαδιώτες Αθανάσιος  Μαρτίνος και Γιώργος Προκοπίου) και η αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Δήμητρα Νάνου.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
golf
ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος στα αριστερά, στο κέντρο ο εφοπλιστής Αθανάσιος Μαρτίνος και στα δεξιά ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου
Γκολφ Γλυφάδας - Θεοδωρικάκος

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο κ . Θεοδωρικάκος δήλωσε φίλος της Γλυφάδας και μίλησε την αύξηση τους αισθήματος ασφαλείας των κατοίκων του λεκανοπεδίου, ενώ ανέφερε ότι τον τιμά η απόφαση του Πρωθυπουργού να είναι υποψήφιος στον Νότιο Τομέα β3 Αθηνών, σε μια περιοχή την οποία γνωρίζει καλά καθώς  δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά για πάνω από 30 χρόνια.

Γκολφ Γλυφάδας - Θεοδωρικάκος

Αξίζει να τονίσουμε πως η δημοφιλία του Τάκη Θεοδωρικάκου ανεβαίνει συνεχώς. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο γι αύξηση της ψαλίδας από τον τρίτο (στο Νότιο Τομέα της Β Αθηνών) Δ. Χατζηδάκη.

πηγή φωτογραφιών nou-pou.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *