«Φρου φρου κι αρώματα» από τον Γεραπετρίτη | Έβαλε μπροστά τα φίλια ΜΜΕ να τον αποθεώνουν

gerapetritis

«Φρου φρου κι αρώματα» από τον Γιώργο Γεραπετρίτη: Έβαλε μπροστά τα φίλια ΜΜΕ να τον αποθεώνουν, στον μηδενικό του ρόλο, της «Διπλωματίας των Δημοσίων Σχέσεων», τις χειραψίες και τα τραπεζώματα με τον Φιντάν!

Ο χωρίς αρμοδιότητες δεν μπορεί να αντέξει ότι τον απομάκρυναν από το Μαξίμου, όπου κάνουν κουμάντο άλλοι, τους οποίους υπονομεύει.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
«Φρου φρου κι αρώματα» από τον Γιώργο Γεραπετρίτη: Έβαλε μπροστά τα φίλια ΜΜΕ να τον αποθεώνουν, στον μηδενικό του ρόλο, της «Διπλωματίας των Δημοσίων Σχέσεων», τις χειραψίες και τα τραπεζώματα με τον Φιντάν!

Εντύπωση έχει προκαλέσει η προσπάθεια που καταβάλει ο Γιώργος Γεραπετρίτης, διά μέσω φιλικών ΜΜΕ, να περάσει προς τα έξω μια εικόνα ότι ως Υπ. Εξωτερικών έχει ρόλο και ότι μέσω της Διπλωματίας των Δημοσίων Σχέσεων επιφέρει έργο για τα εθνικά συμφέροντα!

Και επικαλείται τις χειραψίες, τα χαμόγελα και τα τραπεζώματα με τον Τούρκο ομόλογο του Φιντάν!

Όλα αυτά, όταν είναι γνωστό τοις πάσι, ότι ο ρόλος του στο Υπ. Εξωτερικών είναι διακοσμητικός, όταν οι αρμοδιότητες του είναι από μηδενικές έως ανύπαρκτες ενώ τα πραγματικά ηνία της εθνικής διπλωματίας και επί της ουσίας όλες οι αρμοδιότητες, έχουν ανατεθεί στην Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, πρώην πρέσβεως στην Ουάσινγκτον και πρόσωπο που χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Έτσι, έβαλε μπρος τα φίλια Μέσα να τον αποθεώνουν, παρόλο που δεν έχει τον ουσιαστικό ρόλο που εμφανίζεται πως διαδραματίζει.

image

Άλλο Δένδιας, άλλο… Γεραπετρίτης;

Θυμάστε πόσο συζητήθηκε η απάντηση του Νίκου Δένδια στον Μ. Τσαβούσογλου μέσα στην Τουρκία; Απάντηση που ανάγκασε το Μαξίμου να διαρρεύσει ότι έγινε κατόπιν εντολής του πρωθυπουργού;

Στην Άγκυρα, ο Χακάν Φιντάν, ενώπιον του Έλληνα ομολόγου του κου Γεραπετρίτη, έκανε λόγο για “ομογενείς” στη Θράκη, ενώ έθεσε θέμα και για την προστασία των “πολιτιστικών μνημείων”.

Θυμίζουμε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που προεκλογικά εκμεταλλεύτηκε μικροκομματικά και ανεύθυνα το θέμα της μειονότητας στη Θράκη, είχε υποσχεθεί ότι θα έθετε θέμα Τουρκικού προξενείου στον Ερντογάν, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους στο Βίλνιους της Λιθουανίας. Αποτέλεσμα; Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, ενώπιον του Έλληνα ομολόγου του, κάνει λόγο για “ομογενείς” του στη χώρα μας.

Και αν υπάρχει το οποιοδήποτε πρόβλημα με πολιτιστικά μνημεία της γείτονος χώρας στην Ελλάδα, να επιλυθεί αμέσως. Δεν χρειάζεται καν να τίθεται. Δεν μπορούσε, άραγε εκεί ο υπουργός Εξωτερικών να θέσει το θέμα της Αγίας Σοφιάς, που από μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς μετατράπηκε σε τζαμί;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *