Γιώργος Γεραπετρίτης | H ΡΑΕ, η ΤΕΡΝΑ, η σύζυγος κι ο πεθερός

Γιώργος Γεραπετρίτης | H ΡΑΕ , η ΤΕΡΝΑ, η σύζυγος κι ο πεθερός

Γράφαμε χθες για τις κρυφές δημοσκοπήσεις που μετρούν τη δύναμη των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, εν όψει των εκλογών (όποτε κι αν γίνουν).

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Τονίζαμε πως δεύτερες σκέψεις για την υποψηφιότητά του στις εκλογές κάνει ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης. Όπως σημειώνει η στήλη “Θεωρείο” της Καθημερινής, η υποψηφιότητα ουδέποτε είχε κλειδώσει και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιώργος Γεραπετρίτης δεν θα είναι υποψήφιος, καθώς κλείνει όλο και περισσότερο προς την απόφαση επιστροφής του στα πανεπιστημιακά του καθήκοντα.

Η πληροφορία κουμπώνει, αναφέρει ακόμα η Καθημερινή, με μια ακόμα. Η Δόμνα Μιχαηλίδου φαίνεται πως κλειδώνει οριστικά να είναι υποψήφια στην Α΄ Πειραιά, παρά το γεγονός ότι το προηγούμενο διάστημα είχε αποδεχθεί να είναι στην Α’ Αθήνας. Η αλλαγή στα πλάνα προκύπτει και από την απουσία Γεραπετρίτη, που αδειάζει μια θέση στο λιμάνι. Επιπλέον οι μετρήσεις που έγιναν στην Α’ Πειραιά έβγαζαν τη Δόμνα Μιχαηλίδου πιο ψηλά από την Α’ Αθήνας, κάτι που προφανώς ελήφθη υπόψιν.

Πολλοί απόρησαν με τις εξελίξεις καθώς ο κος Γεραπετρίτης ήταν ένα εξαιρετικά προβεβλημένο στέλεχος της κυβέρνησης. Επίσης πολλοί απόρησαν με την ξαφνική ‘εξαφάνισή του’ από τα ΜΜΕ.

Κάποιοι πιστεύουν πως ο λόγος κρύβεται στο οικογενειακό του περιβάλλον.

partners

Οικογένεια του Γιώργου Γεραπετρίτη και η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

Η σύζυγος του βουλευτή επικρατείας της ΝΔ Γιώργου Γεραπετρίτη, Αλεξάνδρα Γουρζή είναι δικηγόρος με εξειδίκευση σε θέματα ΑΠΕ και προϊσταμένη στο τμήμα δικαστικής εκπροσώπησης και νομικής υποστήριξης της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ), δηλαδή της Αρχής που γνωμοδοτεί για τις άδειες. Παράλληλα ο πεθερός του Γιώργου Γεραπετρίτη – Μιχάλης Γουρζής πατέρας της Αλεξάνδρα Γουρζή – είναι αντιπρόεδρος της κατασκευαστικής ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.

Οι κακές γλώσσες αναφέρουν πως θα είναι πλήγμα και για το πρόσωπο του κου Γεραπετρίτη και για την κυβέρνηση μία υποψηφιότητά του, στην οποία ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει λόγο για ”σκανδαλώδη” εμπλοκή της ΡΑΕ, της ΤΕΡΝΑ και των δύο συγγενικών προσώπων του υπουργού.

sel 6

Φυσικά ουδείς μπορεί να υποστηρίξει πως υπάρχει κάποια παρανομία. Σίγουρα όμως μπορεί να υποστηρίξει η αντιπολίτευση πως τίθενται θέματα ηθικής, τα οποία σε προεκλογική περίοδο (ειδικά) πλήττουν και τον υποψήφιο βουλευτή και την υποψήφια κυβέρνηση.

Βέβαια όλα τα θέματα υποψηφιοτήτων μένει να αποδειχθούν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *