Εκλογές 2023 | Τι ενώνει τα κόμματα των Κωνσταντοπούλου – Βελόπουλου – Νατσιού

EKLOGES 2023 VOULEUTIKES VOULEYTIKES

Όταν γράφαμε το 2020 το άρθρο μας για το πώς διεξάγονται οι εκλογές με λίστα, δεν φανταζόμασταν πως θα το ζήσουμε λίγα χρόνια μετά. Αυτό ωστόσο που μπορεί ο οποιοσδήποτε να φανταστεί είναι πως η δυνατότητα του κάθε κόμματος να διαμορφώνει τη λίστα χωρίς να δεσμεύεται από κάτι μπορεί να δημιουργήσει δυσαρέσκειες.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Τα μικρά κόμματα , τα προσωποπαγή, είναι αυτά που παρουσιάζουν την τάση να πειράζουν τη λίστα. Κάθε αρχηγός είναι φυσιολογικό να επιθυμεί να έχει μια κοινοβουλευτική ομάδα της αρεσκείας του (καποιοι θα έλεγαν που να ελέγχει) και με αυτό στο μυαλό κάνουν αλλαγές.

Αυτό το φαινόμενο φάνηκε καθαρά και στις λίστες που κατέθεσαν στον Άρειο Πάγο τα τρία κόμματα της Πλεύσης Ελευθερίας, της Ελληνικής Λύσης και της Νίκης. Ας δούμε πιο αναλυτικά:

H Ζωή έκανε… οικογένεια την Πλεύση – Σε εκλόγιμη θέση έβαλε τον άντρα της

Παραιτήσεις, καταγγελίες και στο βάθος τακτοποίηση των δικών μας παιδιών ή καλύτερα των δικών μας ανδρών από την Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η «Πλεύση» που προφανώς βρίσκεται σε τρικυμία δέχεται σωρεία καταγγελιών μετά τις τρεις παραιτήσεις στελεχών του κόμματος. Αίσθηση προκαλεί ότι όπως οι ίδιοι οι αποχωρήσαντες καταγγέλλουν τους τοποθετεί σε χαμηλότερες θέσεις στη λίστα και η ίδια προωθεί τους εκλεκτούς της καρδίας της.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι στην Α’ Αθηνών τοποθετήθηκε δεύτερος στη λίστα, κάτω από την ίδια την επικεφαλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο σύντροφός της Διαμαντής Καραναστάσης, που δεν ήταν καν υποψήφιος στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Ο κ. Καραναστάσης πήρε τη θέση της Ελένης Δημοπούλου, η οποία είχε έρθει δεύτερη σε σταυρούς και πλέον είναι στην τέταρτη θέση.

ζωη κωνσταντοπουλου, πλευση ελευθεριας, συζυγος

Στην Α’ Αθήνας, η Ελένη Δημοπούλου που ήρθε 2η σε σταυρούς (2.828), μετακινήθηκε στην 4η θέση, ενώ ο Σπύρος Μπιμπίλας (3ος σε σταυρούς) μετακινήθηκε στον Β3 Νοτίου Τομέα. Έτσι στο ψηφοδέλτιο της 25ης Ιουνίου δεύτερος είναι ο Αδαμάντιος Καραναστάσης, η Έλλη Ρούσσου και πλέον 4η η Ελένη Δημοπούλου.

Στην Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών, η Χρυσούλα Διαμαντοπούλου (πρώτη με 4.032 ψήφους) «εξαφανίστηκε». Στη λίστα πλέον είναι πρώτη η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ακολουθεί ο Σπήλιος Ζαραρόπουλος, που λέγεται ότι είναι στενός φίλος της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

diamantopoulou2ao

Στην Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών, η Αριστέα Γεωργοπούλου που ήρθε πρώτη σε ψήφους, μετακινείται στην 3η θέση της λίστας. Πρώτη πλέον είναι η Γεωργία Κεφαλά (ήταν 2η) και ο Δημήτρης Θεοδοσόπουλος.

Στην Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών, η Όλγα Δάλλα ήρθε πρώτη και παραιτήθηκε με καταγγελίες κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου μετά τις λίστες (την έβαλαν 3η). Στη λίστα είναι πρώτος ο Σπύρος Μπιμπίλας και ακολουθεί ο Ευθύμιος Μαυράκης (είχε έρθει 7ος σε ψήφους).

dalla 91

Στην Β’ Πειραιώς αντί της Μαργαρίτας Καζάκου (πλέον 3η στη λίστα – ήταν πρώτη σε σταυρούς) πάει ο Χρήστος Αριδας και ακολουθεί η Αθηνά Τσαμαδού.

Μάλιστα η κ. Καζάκου έγραψε: «ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ… και όχι αυτοί που φυτεύτηκαν με απόφαση της Αρχηγού Ζωής Κωνσταντοπούλου και που θα δείτε στο ψηφοδέλτιο της Κυριακής 25/6/2023 της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ!!!».

Στη Δυτική Αττική, από δεύτερος σε ψήφους είναι πρώτος στη λίστα ο Δημήτρης Φουφόπουλος.

Στην Αχαΐα πρώτος πλέον είναι ο Ανδρέας Ρέγκλης στη λίστα, ενώ πρώτη σε σταυρούς είχε έρθει η Μαρία Αλεξίου.

Στην Α’ Θεσσαλονίκης, από 5ος σε σταυρούς, ο Μιχάλης Χουρδάκης είναι πρώτος στη λίστα.

Στο Ηράκλειο, μπαίνει πρώτος στη λίστα ο Γιώργος Τσαμπουράκης αντί του Δημήτρη Κολοκοτρώνη.

Κωνσταντοπούλου: Η διαμόρφωση της ΚΟ της Πλεύσης Ελευθερίας είναι δική μου ευθύνη -Το ήξεραν ότι θα γίνουν αλλαγές

Από την πλευρά της η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξήγησε, μιλώντας στο One Channel, ότι όλοι γνώριζαν από την αρχή ότι οι λίστες θα διαμορφώνονταν ξανά, υπογραμμίζοντας ότι δεν υπήρχε κανένας αιφνιδιασμός.

«Δεν μπορώ να συμμεριστώ μία αγάπη για τις θέσεις που δεν έχουμε καν. Ακόμα δεν έχει μπει η Πλεύση Ελευθερίας στη Βουλή και δεν δικαιολογείται σε κανέναν βέβαια να διαμορφώνει μια τέτοια προσδοκία. Κατά τα άλλα εγώ ως επικεφαλής παίρνω και πήρα την ευθύνη να διαμορφώσω τις λίστες. Τις διαμόρφωσα με κριτήριο να φτιάξουμε μια κοινοβουλευτική ομάδα που τέτοια άλλη δεν θα έχει υπάρξει.

Είναι ένας προς ένας και μία προς μία, οι υποψήφιοι που έχουν τεθεί επικεφαλής, εγγύηση για τη δουλειά που θα γίνει και το περιεχόμενο των πρωτοβουλιών. Είναι άνθρωποι που στη συντριπτική πλειοψηφία τους έχουν στάξει αίμα για να γίνει η Πλεύση Ελευθερίας σε πολύ δύσκολους καιρούς και είναι άνθρωποι που έχουν δώσει εξετάσεις και στη ζωή και στη διαδρομή τους».

«Ο αρχηγός είναι ο προπονητής της ομάδας που έχει και την ευθύνη, η ομάδα αυτή να πάει καλά. Και ο προπονητής της ομάδας μπορεί να αφήσει κάποιους στον πάγκο και αλίμονο εάν αυτοί, οι οποίοι θα μείνουν στον πάγκο επαναστατήσουν διότι έχουν άλλη άποψη για τη διαμόρφωση της ομάδας. Εν προκειμένω η διαμόρφωση της κοινοβουλευτικής ομάδας της Πλεύσης Ελευθερίας είναι δική μου ευθύνη και την αναλαμβάνω στο ακέραιο.

Θα επιβεβαιωθούν οι επιλογές μου εφόσον συγκροτηθεί αυτή η κοινοβουλευτική ομάδα και νομίζω ότι τα φαινόμενα αυτά που περιγράφονται δίνουν μάλλον και μία επιβεβαίωση ότι κάποιοι άνθρωποι δεν έπρεπε να είναι σε μία θέση εκλογής, διότι είναι κατανοητό ότι μια κοινοβουλευτική ομάδα δεν μπορεί με το που θα εκλεγεί να αλληλοσπαραχτεί, ούτε βέβαια να ασχολείται ο καθένας με τη θέση, τα προνόμια και την προσδοκία του» πρόσθεσε.

Καταλήγοντας έκρινε ως «κατανοητή» την πικρία των υποψηφίων, ωστόσο, τόνισε ότι ήταν «εξ αρχής γνωστό ότι θα διαμορφωθούν οι λίστες, όλοι ρωτήθηκαν αν ξανά θέλουν να είναι υποψήφιοι, όλοι ρωτήθηκαν να επιλέξουν περιφέρειες. Άρα όλοι ήξεραν και είχαν ενημερωθεί και ειδικά και προσωπικά ότι δεν θα είναι ίδιες οι λίστες και δεδομένη η σειρά».

Αξίζει πιστεύουμε να παραθέσουμε το σχόλιο του Γιάννη Μακρυγιάννη για το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου:

Η Πλεύση Ελευθερίας πρέπει να είναι από τα πιο προσωποπαγή κόμματα που έχουν εμφανιστεί τα τελευταία πολλά χρόνια και με τον πιο θολό πολιτικό λόγο και ιδεολογική/πολιτική χωροθέτηση. Κάποτε ανέμιζε τη σημαία των γερμανικών αποζημιώσεων και την «προδοσία του δημοψηφίσματος», τώρα πλέον ουδείς καταλαβαίνει τι ακριβώς θέλει να πει και ποιος, πέραν του Αλέξη Τσίπρα, είναι πραγματικά ο αντίπαλός της.

Έτσι κι αλλιώς η Ζωή δεν περιορίζει το κόμμα της στα αριστερά, απ’ όπου έλκει ιδεολογική καταγωγή η ίδια. Πλασάρεται γενικά ως αντισυστημική και ψαρεύει από παντού δυσαρεστημένους (και βαριεστημένους) με τη λειτουργία του πολιτικού συστήματος. Και με αυτό το στιλ φάνηκε να κερδίζει ψήφους ακόμα κι από τα ακροδεξιά, ειδικά όταν το κόμμα του φυλακισμένου Κασιδιάρη αποκλείστηκε από τις προηγούμενες εκλογές.

Υπό αυτή την έννοια, η εκλογική της εκτόξευση μοιάζει να είναι ένα επικό τρολάρισμα μέρους του εκλογικού σώματος, που απλά θέλει «κάτι άλλο», έστω και εντελώς απροσδιόριστο πολιτικά, στην αυριανή Βουλή. Το δε ενδιαφέρον που συγκεντρώνει απλά και μόνο το ενδεχόμενο να είναι και πάλι η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο κοινοβούλιο, όπου άφησε ως πρόεδρός του το 2015, ιστορία με τους ομηρικούς καβγάδες και τις μεταμεσονύκτιες συνεδριάσεις, παραπέμπει σε ένα είδος συλλογικής παράκρουσης.

Συνεχίζει ο Γιάννης Μακρυγιάννης και αναφέρει πιο κάτω στο άρθρο του :

Τα χαμόγελα, οι καρδούλες και τα μελιστάλαχτα της Ζωής Κωνσταντοπούλου είναι μόνο για το ευρύ κοινό και τους υποψήφιους ψηφοφόρους.

Στο εσωτερικό του κόμματός της δείχνει τον παλιό, γνωστό εαυτό της με το βοναπαρτικό στιλ, την άσκηση απόλυτης εξουσίας, τον εξοστρακισμό οποιουδήποτε μη αρεστού στην ίδια.

Ένα ξεχειλωμένο «υπερεγώ» συνοδευόμενο από προκλητική αλαζονεία και εκνευριστική έπαρση, μία ακατάσχετη αυταρέσκεια συνδυαζόμενη με εκκωφαντικό ναρκισσισμό και μία περιφερόμενη ωραιοπάθεια, συνθέτουν την εικόνα και τη συμπεριφορά της δημόσιας παρουσίας της, που καταλήγει σε καταδυνάστευση στην εσωτερική «λειτουργία» του κόμματός της.

Είναι ενδεικτικό του προσωποπαγούς και αρχηγικού χαρακτήρα της Πλεύσης Ελευθερίας το γεγονός ότι στο επίσημο siteτου κόμματος δεν υπάρχει πουθενά η διάρθρωσή του, τα συλλογικά του όργανα και τι προβλέπεται για τη λειτουργία του.

Θα μπορούσε το κόμμα να λέγεται και «Η Ζωή και οι φίλοι της», ή «Ζωή μόνη, ψάχνει πολιτική καριέρα», αντί το βαρύγδουπο «Πλεύση Ελευθερίας»!

Εκλογές 2023 – «Καραμπόλες» στα ψηφοδέλτια της Ελληνικής Λύσης – «Κόβει» τους πρώτους σε σταυρούς ο Βελόπουλος

κόμμ

Tα ίδια όμως συμβαίνουν και στο μικρό μεν, κοινοβουλευτικό δε κόμμα της Ελληνικής Λύσης του Κυριάκου Βελόπουλου.

Στο Νότιο τομέα η πρώτη σε «σταυρούς» και εκλεγμένη βουλευτής Νίκη Αγιοστρατίδου «εξαφανίστηκε» από τις λίστες του κόμματος και στην θέση της μπήκε ο επικοινωνιολόγος Σωτήρης Τζούμας,γνωστός για τους στενούς δεσμούς με εκκλησιαστικούς παράγοντες. Στη Θεσσαλονίκη αγνοείται ο δεύτερος σε «σταυρούς» Χρήστος Αμανατίδης μιας και τον αντικατέστησε ο Χαράλαμπος Παναγιωτίδης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Αμανατίδης είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός και μπήκε στα ψηφοδέλτια του κόμματος για τυπικούς λόγους, προκειμένου να συμπληρωθεί ο αριθμός υποψηφίων.

Φαίνεται όμως ότι η αλφαβητική τοποθέτηση του ονόματός του στην κορυφή του ψηφοδελτίου του Μαΐου κάτω από αυτό του Κυριάκου Βελόπουλου τον πριμοδότησε με αρκετούς «σταυρούς», με αποτέλεσμα να τερματίσει τρίτος πίσω από τον επικεφαλής του κόμματος και από τον κ. Συμεών Κουπελόγλου. Ως γνωστόν ο Κυριάκος Βελόπουλος κράτησε την έδρα στην περιφέρεια της Λάρισας, με αποτέλεσμα οι δύο έδρες του κόμματος στην Α’ Θεσσαλονίκης να καταλήξουν στους Κουπελόγλου και Αμανατίδη.

Ωστόσο, ο δεύτερος δεν εμφανίστηκε καν στην Βουλή. Αντ αυτού εμφανίστηκε και ορκίστηκε βουλευτής ο τρίτος σε «σταυρούς» Χαράλαμπος Παναγιωτίδης. Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι ο κ. Βελόπουλος που είχε υποσχεθεί την έδρα στον κ. Παναγιωτίδη φρόντισε, ώστε ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός να αποσυρθεί.

Οφείλουμε πάντως να παραθέσουμε την Επιστολή – Απάντηση της υποψηφίας βουλευτού κας. Νίκης Αγιοστράτιδου για το θέμα, ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε σήμερα:

ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ κας. ΝΙΚΗΣ ΑΓΙΟΣΤΡΑΤΙΔΟΥ ΣΕ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Η πολυδιάστατη επίθεση που δέχεται η πατρίδα μας και η ελληνική κοινωνία απαιτεί την συστράτευση κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα, που προτίθεται να αγωνιστεί για τις επόμενες γενιές, με ανιδιοτέλεια και αποφασιστικότητα.

Ως Ελληνίδα και μητέρα, αποφάσισα να συμπορευτώ με την Ελληνική Λύση και τον Κυριάκο Βελόπουλο, συμμετέχοντας από την πρώτη στιγμή αδιάλειπτα στο οργανωτικό του κόμματος.

Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος του κόμματος με τίμησε θέτοντάς με υποψήφια στις εκλογές της 21ης Μαΐου στο Νότιο Τομέα, όπου και εκλέχτηκα πρώτη σε σταυρούς. Ωστόσο η υποψηφιότητά μου στον Δυτικό Τομέα στην τελευταία θέση αποτελεί κοινή απόφαση, η οποία συνάδει με τον προσωπικό αγώνα μου και η οποία με βρήκε απολύτως σύμφωνη.

Οποιαδήποτε αναφορά του ονόματος μου σε σενάρια «δολοπλοκιών» και σκοπιμοτήτων είναι αναληθής, συκοφαντική και ως τέτοια θα αντιμετωπιστεί.

Επιλέγω να παραμείνω στην πρώτη γραμμή του αγώνα, θέτοντας ως πρώτη προτεραιότητα την Ελλάδα και τους Έλληνες. Επιλέγω να παραμείνω πιστή στο όραμα του προέδρου του κόμματος για την δική μας Ελλάδα.

Ζήτω η πατρίδα! Ζήτω η Ελληνική Λύση, η μόνη σωστή επιλογή για τις 25 Ιουνίου!

Σφαγή στην ακροδεξιά πολυκατοικίαΟι ισορροπίες στην ακροδεξιά πολυκατοικία θα είναι πολύ δύσκολες για τον Κυριάκο Βελόπουλο καθώς αυτή την φορά θα βρει απέναντί του σχηματισμούς που είχαν κοπεί από την αναμέτρηση του Μαϊου. «Τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας λειτουργούν σαν συγκοινωνούντα δοχεία. Τον Μάιο έμειναν δεξιότερα της ΝΔ μόνο ο Βελόπουλος και η ΝΙΚΗ. Τώρα θα έχουν Σπαρτιάτες, Εμφιετζόγλου, Λατινοπούλου και κάθε δεξιάς καρυδιάς καρύδι. Αρκεί να τους κόψει ο καθένας από 0,6 – 0,8% για να τους κάνει την ζημιά» αναφέρει χαρακτηριστικά πρόσωπο που γνωρίζει άριστα την διαμόρφωση του χώρου.

Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, η Ελληνική Λύση δέχεται ασφυκτική πίεση από το κόμμα «ΝΙΚΗ» ιδίως στην Βόρεια Ελλάδα που ήταν η έδρα του Βελόπουλου.


Στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας φαίνεται πως έχει ισχυρά ερείσματα και ο «Πατριωτικός Συνασπισμός» των Εμφιετζόγλου Μπογδάνου. Την ίδια στιγμή οι «Σπαρτιάτες» έλαβαν την δημόσια υποστήριξη του έγκλειστου στις φυλακές Δομοκού για το αδίκημα της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης Ηλία Κασιδιάρη ενώ στις λίστες που κατέθεσαν στον Αρειο Πάγο φιγουράρουν πάνω απο 20 υποψήφιοι οι οποίοι προέρχονται απευθείας από το ακροδεξιό μόρφωνα «Έλληνες».

Πρώτη στη Λάρισα με τη “ΝΙΚΗ” αλλά… “Πύρινη” ανακοίνωση υποψήφιας βουλευτή κατά του Δημήτρη Νατσιού!

Φαίνεται πάντως πως ούτε η Νίκη του θεολόγου Δημήτρη Νατσιού ξεφεύγει από την πεπατημένη.

Μπορεί να την ψήφισαν οι Λαρισαίοι και να ήρθε πρώτη με το κόμμα της “Νίκης”, έλα όμως που όπως καταγγέλει η κ. Βασιλική Ζιάκα ο επικεφαλής του κόμματος-έκπληξη των τελευταίων εκλογών, Δημήτρης Νατσιός μαζί με το… Βουλευτήριο της “Νίκης” αποφάσισαν να τοποθετήσουν άλλον στην πρώτη θέση της λίστας. Μάλιστα ο αντικαταστάτης της όπως ισχυρίζεται η κ. Ζιάκα, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το νομό Λάρισας ενώ η ίδια δηλώνει πως αρνήθηκε να αποδεχθεί τη θέση επιστημονικού συμβούλου-συνεργάτη που της πρότειναν μετά το “κάζο”…

Δείτε τι έγραψε στο FB η υποψήφια βουλευτής με τη “ΝΙΚΗ” στη Λάρισα κ. Βασιλική Ζιάκα:

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
“Θα ήθελα με αυτή μου την κίνηση να ευχαριστήσω και να ενημερώσω τους 3.491 Έλληνες και Ελληνίδες συμπολίτες μου, που με τίμησαν με την ψήφο τους στις 21 Μαΐου, με αποτέλεσμα να βρεθώ στην πρώτη θέση μεταξύ των συνυποψηφίων μου.

Σκοπός όλων μας ήταν να δώσουμε ελπίδα ξανά, για την Ελλάδα και τα παιδιά μας.

Δυστυχώς, παρά την τιμητικότατη απόφαση των συμπατριωτών μου να με ανεβάσουν στην πρώτη θέση σε αριθμό ψήφων, η απόφαση του Βουλευτηρίου της ΝΙΚΗΣ, τη Δευτέρα 5 Ιουνίου, ήταν να τοποθετηθεί στην πρώτη θέση της λίστας για την Εκλογική Περιφέρεια της Λάρισας ο αντιπρόεδρος της Νίκης, Γεώργιος Ρούντας, δικηγόρος και πολιτικός επιστήμονας, από την Αθήνα με καταγωγή από τα Ζαγοροχώρια Ηπείρου και την Κόρινθο.

Προσπάθησα να πείσω το Βουλευτήριο και τον πρόεδρο Δημήτριο Νατσιό, πως η απόφασή τους αυτή ήταν λανθασμένη, δεδομένου, μεταξύ άλλων, ότι οι ψηφοφόροι δεν ψηφίζουν όλοι αμιγώς κόμματα, αλλά κάποιοι ψηφίζουν πρόσωπα ή αποφασίζουν βάσει συνδυασμού των δύο. Δυστυχώς, δεν τα κατάφερα. Συγχωρέστε με.

Επιπροσθέτως το Βουλευτήριο μου πρόσφερε θέση επιστημονικού συμβούλου-συνεργάτη, την οποία η συνείδησή μου δεν επέτρεψε να αποδεχθώ, διότι βαθύτερή μου επιθυμία ήταν και είναι να εκπροσωπήσω και υπηρετήσω το λαό του νομού Λάρισας, που με ψήφισε ώστε να είμαι η φωνή του στη Βουλή των Ελλήνων.

Αν και εξέφρασα την επιθυμία μου να μην συμμετάσχω στη λίστα ως υποψήφια στις εκλογές της 25ης Ιουνίου τελικά φάνηκε πως δεν έγινε δεκτή και δυστυχώς το όνομά μου θα είναι στη λίστα των υποψηφίων του ψηφοδελτίου της ΝΙΚΗΣ στην Εκλογική Περιφέρεια Λάρισας.

Ευχαριστώ όλες και όλους για την αγάπη και εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και θα ήθελα να είστε βέβαιοι για τα αγαθά μου κίνητρα.

Να σας παρακαλέσω και να ζητήσω την προσευχή και την νηστεία σας, ως δύο πράξεις πίστεως, έτσι ώστε να ελκύσουμε την Χάρη και το Έλεος του Αγίου Τριαδικού Θεού για να δώσει λύση για την Ελλάδα μας.
Εύχομαι να νικήσει η αλήθεια και η αγάπη Του.”

Με ευγνωμοσύνη και εκτίμηση

Βασιλική Ζιάκα”

Kαι κάτω από την ανάρτηση της υποψήφιας βουλευτή άρχισαν τα σχόλια κατά του επικεφαλής του κόμματος της “Νίκης”…

Ιδού μερικά (τα πιο “κόσμια”!) εξ αυτών:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *