3 τεράστιες υπερπολυτελείς βίλες θα ανεγείρει ο εφοπλιστής Διαμαντής Διαμαντίδης στην συνολική έκταση των 11 οικοπέδων που απέκτησε στον Αστέρα Βουλιαγμένης αντί 800 εκατ. ευρώ

3 τεράστιες υπερπολυτελείς βίλες θα ανεγείρει ο εφοπλιστής Διαμαντής Διαμαντίδης στην συνολική έκταση των 11 οικοπέδων που απέκτησε στον Αστέρα Βουλιαγμένης αντί 800 εκατ. ευρώ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο δαιμόνιος εφοπλιστής φέρεται να έχει ως σκοπό οι δυο υπερπολυτελείς κατοικίες να κατευθυνθούν στους δύο γιούς του, ενώ την τρίτη θα την κρατήσει ο ίδιος!

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Είναι γνωστό ότι ο κορυφαίος εφοπλιστής Διαμαντής Διαμαντίδης αγόρασε τα 11 από τα 13 οικόπεδα που βγήκαν προς πώληση στον Αστέρα, στη θέση όπου κάποτε δέσποζε το εμβληματικό ξενοδοχείο Αφροδίτη, στο οποίο συνήθιζε να περνά την δεκαετία του 1980 μέρος των διακοπών του ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου!

Λέγεται μάλιστα ότι για την απόκτηση των 11 προνομιακών φιλέτων του real estate στον Αστέρα ο Δ. Διαμαντίδης δαπάνησε το ποσόν των 800 εκατ. ευρώ, ενώ με την ανέγερση των νέων βιλών το ποσόν αυτό θα εκτοξευτεί στα ύψη!

Ωστόσο, καλά πληροφορημένες πηγές που γνωρίζουν εκ των έσω πρόσωπα και πράγματα αναφέρουν ότι ο εφοπλιστής Διαμαντίδης δεν προτίθεται να ανεγείρει 11 υπερπολυτελείς οικίες, μία σε κάθε οικόπεδο που αποκτήθηκε πανάκριβα, όπως κανείς θα περίμενε, αλλά στο μυαλό του δραστήριου και πανέξυπνου εφοπλιστή είναι η ανέγερση στην συνολική έκταση των 11 οικοπέδων, 3 τεράστιων κατοικιών οι οποίες φέρονται να προορίζονται μία για τον ίδιο και από μία για τα δύο του παιδιά, τους δύο γιούς του, εκ των οποίων ο ένας είναι σχετικά μικρός (22 ετών) και ο άλλος έχει παντρευτεί την κόρη του επιχειρηματία Βακάκη των Jumbo!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *