Ο Τραμπ έχει 600 εμπορικά σήματα κατοχυρωμένα Ιράν, Βενεζουέλα κι άλλες 84 χώρες | Τα περισσότερα στην Κίνα

Ο Τραμπ έχει 600 εμπορικά σήματα κατοχυρωμένα Ιράν, Βενεζουέλα κι άλλες 84 χώρες | Τα περισσότερα στην Κίνα

Ο πρώην πρόεδρος Τραμπ έδωσε για πρώτη φορά μια λεπτομερή απογραφή της παγκόσμιας αυτοκρατορίας του εμπορικού σήματός του.

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει κάνει μεγάλα έργα μόνο σε έναν μικρό αριθμό χωρών, αλλά έχει επιδιώξει να προστατεύσει το όνομα και το εμπορικό σήμα του σε κάθε ήπειρο εκτός από την Ανταρκτική. Ο επικρατέστερος υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων έχει εξασφαλίσει περίπου 600 εμπορικά σήματα σε 87 χώρες, εδάφη και διεθνείς οργανισμούς σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων τόσο των συμμάχων όσο και των αντιπάλων των ΗΠΑ, σύμφωνα με την έκθεση που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Η χώρα με τα περισσότερα κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα δεν είναι η χώρα της οποίας ηγήθηκε επί τέσσερα χρόνια, αλλά εκείνη στην οποία επιτίθεται συνεχώς, η Κίνα. Ο Τραμπ και οι εταιρείες του κατέχουν 119 εμπορικά σήματα στην ηπειρωτική Κίνα, καθώς και άλλα 21 στο Χονγκ Κονγκ και το Μακάο (αμφότερα ελέγχονται από την Κίνα) σε σύγκριση με 56 στις ΗΠΑ.

Μετά τις δύο μεγαλύτερες υπερδυνάμεις του κόσμου, ο Τραμπ κατέχει τα περισσότερα εμπορικά σήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο (33), τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (31), τον Καναδά (19), την Τουρκία (18), την Ευρωπαϊκή Ένωση (17), τον Παναμά (16), τη Δομινικανή Δημοκρατία (13) και την Ινδονησία (12).

Το χαρτοφυλάκιο πνευματικής ιδιοκτησίας ιδιοκτησίας του Τραμπ φτάνει σχεδόν σε κάθε περιοχή στην οποία οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν σημαντικά γεωπολιτικά συμφέροντα.

Έχει 10 εμπορικά σήματα στη Νότια Κορέα, της οποίας ο πολεμοχαρής βόρειος γείτονας μόλις φέρεται να εκτόξευσε έναν ακόμη διηπειρωτικό βαλλιστικό πύραυλο στη Θάλασσα της Ιαπωνίας.

Έχει έξι εμπορικά σήματα στη Ρωσία, η οποία που διεξάγει επί του παρόντος έναν αιματηρό πόλεμο εναντίον της Ουκρανίας, όπου ο Tραμπ έχει άλλα τρία, ενώ έχει εμπορικά σήματα σε αντιπάλους που έχουν υποστεί βαριές κυρώσεις, όπως η Κούβα, το Ιράν και η Βενεζουέλα.

3b4955697ab74bee90a8fe1ab3189696

Ακόμη, ο Τραμπ έχει τρία εμπορικά σήματα κατοχυρωμένα στην Ταϊβάν, η οποία μπορεί να χρειαστεί τη βοήθεια των ΗΠΑ σε περίπτωση εισβολής της Κίνας – όπου, και πάλι, ο Τραμπ έχει περισσότερα εμπορικά σήματα από οποιαδήποτε άλλη χώρα στη Γη.

Εκπρόσωποι του Οργανισμού Τραμπ δεν απάντησαν αμέσως σε αίτημα για σχολιασμό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *