Ευρωεκλογές 2024 | Σε 15 μέρες ψηφίζουμε και οι μετρήσεις δείχνουν, ποιοι προηγούνται

Αν και οι μετρήσεις δείχνουν μια τάση σχετικά με τα πρόσωπα που θα εκλεγούν στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, ωστόσο ο αριθμός όσων θα συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία ενδέχεται να προκαλέσει ανατροπές που αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να προβλεφθούν.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Νέα Δημοκρατία

Και ενώ η αντίστροφη μέτρηση για τις ευρωπαϊκές κάλπες έχει ξεκινήσει από τη Νέα Δημοκρατία φαίνεται να έχουν προβάδισμα η Ελίζα Βόζαμπεργκ και ο Φρέντυ Μπελέρης, για τους οποίους πληροφορίες λένε ότι τηλεφωνεί ανά τη χώρα ο Αντ. Σαμαράς. Ακολουθούν οι Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Δημήτρης Τσιόδρας, Γιώργος Αυτιάς, Πύρρος Δήμας, Στ. Κιμπουρόπουλος, Ελ. Μελέτη και Βασίλης Κοντοζαμάνης.

ΠΑΣΟΚ

Από το ΠΑΣΟΚ, απουσιάζει η γυναικεία παρουσία καθώς έχουν το πάνω χέρι ο Ν. Σαχινίδης, ο Γ. Μανιάτης και ο Νίκος Παπανδρέου και σε διακριτή απόσταση βρίσκουμε μία δεύτερη τριάδα: Κώστας Χρυσόγωνος, Σάκης Αρναούτογλου και υιός Καρχιμάκης. Ακολουθεί για την Χαριλάου Τρικούπη ο Γραμματέας Ανδρέας Σπυρόπουλος

ΣΥΡΙΖΑ

Στον ΣΥΡΙΖΑ προηγούνται μέχρι στιγμής οι Κώστας Αρβανίτης, Νίκος Φαραντούρης και Νίκος Παππάς. Τέταρτη έρχεται η Έλενα Κουντουρά. Στη συνέχεια ακολουθούν στη σειρά τέσσερις γυναίκες μαζί: Οι Σοφία Μπεκατώρου,  Δώρα Αυγέρη, Δώρα Τσαμπάζη και η καθηγήτρια του ΕΜΠ Μέλπω Λεκατσά.

Βεβαίως, όταν ερωτάται ο πολίτης στις δημοσκοπήσεις λέει ένα ή δύο ονόματα, ενώ πίσω από το παραβάν μπορεί να βάλει ως 4 σταυρούς. Οπότε, όλα αυτά είναι απλώς ενδεικτικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *