Astir Marina | Στις 29 Μαΐου τα επίσημα εγκαίνια με την είσοδο του Bill Gates στην Four Seasons Hotel να προσδίδει ιστορική διάσταση

Astir Marina | Στις 29 Μαΐου τα επίσημα εγκαίνια με την είσοδο του Bill Gates στην Four Seasons Hotel να προσδίδει ιστορική διάσταση

Μόλις λίγα 24ωρα μας χωρίζουν από την ημέρα των εγκαινίων της εντυπωσιακής Μαρίνας Βουλιαγμένης.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Τα εγκαίνια της Μαρίνας Βουλιαγμένης αποκτούν ιδιαίτερη σημασία καθώς η εταιρία Four Seasons Hotel που ίδρυσε το 1960 ο Καναδός επιχειρηματίας Isadore Sharp έχει υποστεί αρκετές αλλαγές στην ιδιοκτησία και την εταιρική δομή κατά τη διάρκεια των ετών για να καταλήξει σήμερα να διεκδικείται από την Cascade Investment LLC του Bill Gates η οποία έχει αποκτήσει ήδη το 23,75% από την Kingdom Holding Co του πρίγκιπα Alwaleed bin Talal και φιλοδοξεί να ανεβάσει τη συμμετοχή της στο 71,25%.

Η τρέχουσα ιδιοκτησιακή δομή του Four Seasons Hotel είναι αποτέλεσμα μιας στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ της Cascade Investment, μιας εταιρείας που ανήκει στον Bill Gates, και μιας κορυφαίας παγκόσμιας εταιρείας διαχείρισης. Το 2019, η Σαουδική Αραβική επενδυτική εταιρεία Kingdom Holding Company εκχώρησε το μερίδιο ιδιοκτησίας της στο Four Seasons, σηματοδοτώντας μια κομβική στιγμή στην ιστορία ιδιοκτησίας του ξενοδοχείου. Στη συνέχεια, η Cascade Investment, μια εταιρεία χαρτοφυλακίου που ανήκει στον Bill Gates, αναδείχθηκε σημαντικός παίκτης στην ιδιοκτησιακή δομή του ξενοδοχείου, υπογραμμίζοντας τη συνεχή εξέλιξη του ιδιοκτησιακού τοπίου του.

Όσον αφορά τη διαχείριση, το Four Seasons χρησιμοποιεί μια αποκεντρωμένη προσέγγιση, παρέχοντας σημαντική αυτονομία σε μεμονωμένα ακίνητα και τους αντίστοιχους γενικούς διευθυντές τους. Αυτή η στρατηγική επιτρέπει σε κάθε ιδιοκτησία να προσαρμοστεί στη δυναμική της τοπικής αγοράς και στις πολιτιστικές αποχρώσεις, ενώ τηρεί τα υψηλά πρότυπα εξυπηρέτησης και πολυτέλειας της μάρκας.

Η δέσμευση των ενδιαφερομένων είναι ένα κρίσιμο στοιχείο του εταιρικού ήθους της Four Seasons. Η εταιρεία δίνει προτεραιότητα στην ανοιχτή επικοινωνία και τη συνεργασία με διάφορους ενδιαφερόμενους φορείς, συμπεριλαμβανομένων των εργαζομένων, των επισκεπτών, των τοπικών κοινωνιών και των επενδυτών. Αυτή η προσέγγιση χωρίς αποκλεισμούς διασφαλίζει ότι τα συμφέροντα και οι ανησυχίες όλων των μερών λαμβάνονται υπόψη στη διαδικασία λήψης αποφάσεων, ενισχύοντας τις μακροπρόθεσμες σχέσεις και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Πόσες τοποθεσίες έχει το Four Seasons Hotel;

Το Four Seasons Hotel διαθέτει ένα εντυπωσιακό δίκτυο τοποθεσιών σε όλο τον κόσμο, που περιλαμβάνει μια ποικιλία από πολυτελείς ιδιοκτησίες και προσφορές κατοικιών που καλύπτουν τις απαιτητικές ανάγκες των ταξιδιωτών και των κατοίκων του κόσμου.

Από τις ήρεμες ακτές των Μαλδίβων μέχρι τους πολυσύχναστους δρόμους της Νέας Υόρκης, το Four Seasons επαναπροσδιορίζει την πολυτελή φιλοξενία με το εξαίσιο χαρτοφυλάκιο ακινήτων του. Είτε αναζητάτε ένα πολυτελές καταφύγιο σε μια μητροπολιτική πόλη, μια γαλήνια απόδραση στην ύπαιθρο ή μια ιδιωτική κατοικία εμποτισμένη με κομψότητα και κομψότητα, το Four Seasons προσφέρει απρόσκοπτα απαράμιλλες εμπειρίες.

Ποιες είναι μερικές από τις πιο εμβληματικές ιδιότητες ξενοδοχείων Four Seasons;

Μερικά από τα πιο εμβληματικά ακίνητα με την επωνυμία Four Seasons περιλαμβάνουν εκπληκτικά ξενοδοχεία και θέρετρα σε κορυφαίους παγκόσμιους προορισμούς, που αντανακλούν την επιτομή της πολυτέλειας, της απαράμιλλης εξυπηρέτησης και της διαχρονικής κομψότητας.

Από το Four Seasons George V στο Παρίσι μέχρι το Four Seasons Hotel Gresham Palace στη Βουδαπέστη, αυτές οι ιδιοκτησίες είναι γνωστές για τον άψογο συνδυασμό της χλιδής με την αίσθηση του σπιτιού. Κάθε τοποθεσία αγκαλιάζει την ιδιαίτερη κουλτούρα της, προσφέροντας στους επισκέπτες μια αυθεντική και καθηλωτική εμπειρία πολυτέλειας.

Το Four Seasons έχει θέσει σταθερά το πρότυπο για κομψότητα, προσφέροντας μια αρμονική ενοποίηση εκπληκτικής αρχιτεκτονικής, εξαιρετικών ανέσεων και διαισθητικής εξατομικευμένης εξυπηρέτησης.

Η Four Seasons διαχειρίζεται σήμερα 121 ακίνητα, με περισσότερα από 50 έργα σε εξέλιξη.

Επίσης, επεκτείνει τις προσπάθειες να συνδέσει το εμπορικό σήμα της σε πολυτελείς κατοικίες, καθώς οι κατασκευαστές ακινήτων συνειδητοποίησαν ότι οι εύποροι αγοραστές θα πλήρωναν περισσότερα για να ζήσουν σε ένα διαμέρισμα ή κατοικημένη κοινότητα που σχετίζεται με το εμπορικό σήμα του ξενοδοχείου.

Η σχέση μεταξύ του Bill Gates και του πρίγκιπα Alwaleed εκτείνεται εδώ και δεκαετίες. Ο Gates τον περιέγραψε ως «σημαντικό συνεργάτη» στη φιλανθρωπική τους δράση τον Νοέμβριο του 2017. Ο ιδρυτής και φιλάνθρωπος της Microsoft ήταν ένα από τα λίγα δυτικά στελέχη που εξέφρασαν την υποστήριξή τους στον πρίγκιπα ενώ κρατούνταν στο ξενοδοχείο Ritz-Carlton του Riyadh και κατηγορούνταν για διαφθορά από τον διάδοχο του θρόνου Πρίγκιπα  Mohammed Bin Salman.

Ο Alwaleed έχει κάνει μια σειρά από συμφωνίες από τότε που κατέληξε σε μια «επιβεβαιωμένη συνεννόηση» για να εξασφαλίσει την απελευθέρωσή του από την κράτηση το 2018. Λίγο αργότερα, επένδυσε περίπου 270 εκατομμύρια δολάρια στην υπηρεσία ροής μουσικής Deezer. Πούλησε ένα μερίδιο στην εταιρεία του Rotana Music στη Warner Music Group Corp τον Φεβρουάριο.

Το Cascade, το οποίο διευθύνεται από τον διαχειριστή κεφαλαίων του Gates, Michael Larson, επένδυσε για πρώτη φορά στο Four Seasons το 1997, όταν η εταιρεία ήταν δημόσια.

Στις 29 Μαΐου λοιπόν θα ανοίξει τις πύλες της και επίσημα η Astir Marina Βουλιαγμένης. Οι εργασίες έχουν ολοκληρωθεί, ωστόσο ορισμένα καταστήματα αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία εντός του Ιουνίου.

Η Astir Marina είναι μια επένδυση ύψους 53 εκατ. ευρώ, κατασκευάστηκε με τις υψηλότερες προδιαγραφές και αποτελεί μία από τις κορυφαίες μαρίνες στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.

Με 59 θέσεις ελλιμενισμού για σκάφη αναψυχής έως 60 μέτρα και 1 θέση για σκάφος αναψυχής έως 130 μέτρα, καθώς και επιλογές shopping και dining από εμβληματικά διεθνή brands και καταστήματα, η Astir Marina τοποθετεί την Ελλάδα στην πρώτη γραμμή του παγκόσμιου elite yachting.

Παράλληλα, στους χώρους της θα διατίθενται όλες οι απαραίτητες υπηρεσίες, όπως, υπηρεσίες ασφαλείας 24/7, παροχή νερού και ηλεκτροδότησης καθώς και χώροι στάθμευσης.

Πηγή

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours