Σακελλαροπούλου | Σε διακοπές βρισκόταν ενώ η Ελλάδα καιγόταν

Σακελλαροπούλου | Σε διακοπές βρισκόταν ενώ η Ελλάδα καιγόταν

Μπορεί η Ελλάδα να καίγεται εδώ και πολλά εικοσιτετράωρα, η κυρία Σακελλαροπούλου όμως δεν θεώρησε αναγκαίο να διακόψει τις διακοπές της στη Νάξο.

Το κύμα οργής όμως εις βάρος της μετά και την αποκάλυψη ότι ήταν η εισηγήτρια στην απόφαση του ΣτΕ για τις ανεμογεννήτριες στα καμένα, θορύβησε κάποιους συνεργάτες της.

1 7

Όπως ανέφερε το ΒΗΜΑ στις 6/8/2021 :

Διακόπτει τις διακοπές της στη Νάξο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και επιστρέφει εσπευσμένα στην Αθήνα.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από την τραγική κατάσταση που επικρατεί σε μεγάλο τμήμα της Επικρατείας με τα πολυάριθμα πύρινα μέτωπα σε εξέλιξη και την αδυναμία ελέγχου τους και τα πολλαπλά, τραγικά αποτελέσμα που απορρέουν.

Η κα Σακελλαροπούλου, έχει ως βάση την Μικρή Βίγλα (σ.σ. φιλοξενείται από οικογενειακούς φίλους) και γνώρισε τη Νάξο μέσα από τους γονείς της

Η κυρία πρόεδρος απασχόλησε στρατιωτικό ελικόπτερο την ώρα που η Ελλάδα φλέγεται, για να την παραλάβει επειγόντως από την Νάξο, προκειμένου να κάνει δηλώσεις μπροστά στην κάμερα, στο Συντονιστικό κέντρο της πυροσβεστικής.

Δηλώσεις οι οποίες προκάλεσαν νέο κύμα οργής εις βάρος της, αφού το ελάχιστο που μπορούσε να κάνει ήταν να καλέσει το πολιτικό σύστημα να αναστείλει άμεσα την απόφαση που η ίδια είχε εισηγηθεί. Δηλαδή, να απαγορεύεται οποιαδήποτε εργασία στις αναδασωτέες εκτάσεις, συμπεριλαμβανομένων των ανεμογεννητριών.

One thought on “Σακελλαροπούλου | Σε διακοπές βρισκόταν ενώ η Ελλάδα καιγόταν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.