Εργατικό δυστύχημα στο Πέραμα | Νέα 24ωρη απεργία και συλλαλητήριο στον Πειραιά

Εργατικό δυστύχημα στο Πέραμα | Νέα 24ωρη απεργία και συλλαλητήριο στον Πειραιά

Νέα 24ωρη απεργία πραγματοποιούν σήμερα οι εργαζόμενοι στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος μετά το θανάσιμο τραυματισμό 47χρονου εργάτη.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Στις 10:00 π.μ. οι εργαζόμενοι του Περάματος πραγματοποιούν συγκέντρωση στο σταθμό ΗΣΑΠ Πειραιά και το απόγευμα στις 19:00 μ.μ. το Εργατικό Κέντρο Πειραιά καλεί σε πανπειραϊκό συλλαλητήριο στην πλατεία Κοραή στον Πειραιά.

Την Τρίτη 30/5 σε ευρεία σύσκεψη των Υπουργείων Ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής και Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και εκπροσώπων των εργαζομένων, αποφασίστηκε η περαιτέρω ενίσχυση των μέτρων προστασίας της υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων.

Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε η αύξηση των ελάχιστων ωρών υποχρεωτικής απασχόλησης Τεχνικού Ασφαλείας κατά την εκτέλεση ναυπηγοεπισκευαστικών εργασιών σε πλοία, για το προσεχές τρίμηνο κατά το οποίο παρατηρείται και ένταση του θερμικού φορτίου.

Με ανακοινώσεις τους συνδικαλιστικοί φορείς από πολλούς κλάδους τάσσονται στο πλευρό των εργαζομένων στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος.ploio 03
ergatiko atyxima 09
ergatiko atyxima 08
ergatiko atyxima 06

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *