Καλεντερίδης: «H MIT της Τουρκίας στέλνει πράκτορες και μέλη των πολεμικών δυνάμεων στους ελληνικούς καταυλισμούς»

Last updated on 14 Απριλίου, 2021 at 09:11 μμ

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
Καλεντερίδης

Με την απόφαση για την Αγία Σοφία να αναμένεται από στιγμή σε στιγμή, ο διεθνολόγος και αναλυτής, Σταύρος Καλεντερίδης σε συνέντευξή του στον FOCUS FM 103.6,εκτίμησε ότι «όπως όλα δείχνουν θα ληφθεί μία απόφαση η οποία θα είναι εναντίον του ελληνισμού και του χριστιανισμού».

Μιλώντας στην εκπομπή «Σχολιάζοντας την επικαιρότητα» με τη Δέσποινα Μποτίτση εκτίμησε πως αν και θα ήταν ορθότερο πολιτικά για τον Ερντογάν να συνεχίσει να λειτουργεί ως μουσείο ωστόσο αυτό δεν πρόκειται να γίνει διότι το ζήτημα είναι πολύ μεγαλύτερο από τις ελληνοτουρκικές διενέξεις και από τα έσοδα του τουρκικού κράτους.

«Ουσιαστικά μιλάμε για τον εθνικό όρκο των Τούρκων του 1920. Οι ισλαμιστές Τούρκοι θεωρούν ότι πρόδωσε αυτόν τον όρκο ο Κεμάλ με την συμφωνία που έκανε με την Δύση. … Ο μεγαλύτερος εχθρός του Ερντογάν εντός της Τουρκίας είναι ο Κεμάλ» τόνισε και συνέχισε λέγοντας πως πιστεύει πως ο Ερντογάν θα επαναφέρει την κατάσταση στις 15 Ιουνίου που είναι και επέτειος του».

Ο κ. Καλεντερίδης εξέφρασε την πεποίθηση πως επιχειρείται συνολικά μια προσπάθεια να έρθει η Ελλάδα σε ένα διμερές τραπέζι εκτός Χάγης ενώ θεωρεί πως υπάρχει ήδη μία προσωρινή συμφωνία για την μοιρασιά στο Αιγαίο.

O Σταύρος Καλεντερίδης


«Δεν υπάρχει συμβιβασμός με έναν σύγχρονο Χίτλερ γιατί περί αυτού πρόκειται. Το σύγχρονο ελληνικό κράτος προσπαθεί να μας χρυσώσει το χάπι, μας περνάνε λέξεις όπως επήρεια η οποία είναι ελληνική εφεύρεση για να δεχθούμε αυτό που έρχεται».

Αναφερόμενους στους παράνομους μετανάστες και αν αποτελούν απειλή για την χώρα μας είπε: « H MIT της Τουρκίας στέλνει ήδη πράκτορες και μέλη των πολεμικών δυνάμεων μαζί με τους πρόσφυγες και τους μετανάστες για να διεισδύουν στους ελληνικούς καταυλισμούς και να παρακολουθούν ποιοι από τους Τούρκους που έχουν μπει είναι του Γκιουλέν και αν δίνουν πληροφορίες στις ελληνικές υπηρεσίες.


Η ελληνική πολιτεία τα ξέρει αυτά; Έχει αναγνωρίσει ποιοι είναι; Τι δυναμική έχουν; Ποιες είναι οι ικανότητές τους; Αυτοί πρέπει να συλληφθούν και δεν μπορούν να επιστρέψουν στην Τουρκία».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ.Στ.Καλεντερίδη στον FOCUS FM 103.6, εδώ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *