Ενδιάμεσες εκλογές – Mid Term Elections | Σαρωτική επικράτηση των Ρεπουμπλικανών δείχνει το Real Clear Politics | Δίνει 53 έδρες στη Γερουσία και 227 στη Βουλή

usa Flag of the United States

Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ, έρευνα δείχνει ότι οι Ρεπουμπλικάνοι θα κυριαρχήσουν στην πλειοψηφία της Βουλής των Αντιπροσώπων και ότι θα κερδίσουν τρεις έδρες στη Γερουσία.

Συγκεκριμένα, στην τελευταία του πρόβλεψη με βάση τους μέσους όρους δημοσκοπήσεων, το Real Clear Politics κατατάσσει το GOP με 53 έδρες στη Γερουσία και συγκεντρώνει τουλάχιστον 15 νίκες όσον αφορά τις μάχες για τη Βουλή, φτάνοντας τις 227 έδρες, με τους Δημοκρατικούς να κερδίζουν 174.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Τριάντα τέσσερις κούρσες για το Κογκρέσο εξακολουθούν να θεωρούνται κρίσιμες, αλλά γίνεται σαφές ότι οι Ρεπουμπλικάνοι έχουν τη δυναμική της επικράτησης, παρά το γεγονός ότι οι Δημοκρατικοί κάνουν μια μικρή επιστροφή τις τελευταίες ημέρες.

Ενδιάμεσες εκλογές – Mid Term Elections | Σαρωτική επικράτηση των Ρεπουμπλικανών δείχνει το Real Clear Politics | Δίνει 53 έδρες στη Γερουσία και 227 στη Βουλή
15K1 F3

Η χαμηλή αποδοχή του Προέδρου Biden και οι ψηφοφόροι που εμπιστεύονται τους Ρεπουμπλικάνους για την καλύτερη αντιμετώπιση της οικονομίας, του πληθωρισμού και της εγκληματικότητας έχουν στρέψει τους ψηφοφόρους προς το GOP τους τελευταίους μήνες. Έρευνες έχουν δείξει επίσης ότι λευκές γυναίκες των προαστίων, μαύρες και Λατίνοι ψηφοφόροι μετακινούνται προς τους Ρεπουμπλικάνους, έχοντας υποστεί σοβαρά χτυπήματα από τις αυξανόμενες τιμές τροφίμων και υπηρεσιών και την έξαρση της βίας σε ολόκληρη τη χώρα.

Αν επιβεβαιωθεί αυτό θα είναι ένα τεράστιο πλήγμα για τους Δημοκρατικούς που επικέντρωσαν την προεκλογική εκστρατεία τους στο θέμα των αμβλώσεων -ξοδεύοντας περισσότερα από 300 εκατομμύρια δολάρια σε διαφημίσεις.

Ήδη, περισσότεροι από 40 εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν ήδη ψηφίσει, σύμφωνα με το Εκλογικό Πρόγραμμα των Ηνωμένων Πολιτειών, πολύ μπροστά από τα επίπεδα του 2018 και υποδηλώνοντας ότι η συμμετοχή τους θα μπορούσε να αποτελέσει ρεκόρ. Αυτό περιλαμβάνει περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια στη Γεωργία, παρά τους εκλογικούς νέους νόμους για την ακεραιότητα των εκλογών που ψηφίστηκαν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *