Κούρδοι μαχητές “θέρισαν” τουρκικές στρατιωτικές θέσεις στη Συρία

Κούρδοι μαχητές “θέρισαν” τουρκικές στρατιωτικές θέσεις στη Συρία

Νέα πλάνα δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου Κούρδοι μαχητές εξαπολύουν επίθεση με ρουκέτες εναντίον τουρκικών στρατιωτικών θέσεων, στην περιοχή του Αφρίν της Συρίας και πιο συγκεκριμένα στο Χαλέπι.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Στα ιδιαίτερα αποκαλυπτικά πλάνα εμφανίζονται οι Κούρδοι μαχητές, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες ανήκουν στις Απελευθερωτικές Δυνάμεις του Αφρίν, να επιτίθενται εναντίον της βάσης των τουρκικών στρατιωτικών δυνάμεων, ενώ αναφέρεται ότι αρκετοί Τούρκοι στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους.

Κούρδοι μαχητές “θέρισαν” τουρκικές στρατιωτικές θέσεις στη Συρία

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει παρατηρηθεί ιδιαίτερα κινητικότητα στην περιοχή αυτή της Συρίας, με την παρουσία των τουρκικών στρατιωτικών δυνάμεων να έχει «εξοργίσει» τους μαχητές των «Απελευθερωτικών Δυνάμεων του Αφρίν».

Οι τουρκικές αρχές έχουν κατηγορήσει τους μαχητές αυτούς ότι έχουν διασυνδέσεις και συνεργάζονται με τους Κούρδους του YPG και αρκετοί αναλυτές εκτιμούν πως αυτή η οργάνωση δημιουργήθηκε μετά από την εισβολή του τουρκικού Στρατού στο Αφρίν το 2018.

Δείτε τα πλάνα από την επίθεση:

Με πληροφορίες από: AMN / Φωτογραφία αρχείου Reuters

One thought on “Κούρδοι μαχητές “θέρισαν” τουρκικές στρατιωτικές θέσεις στη Συρία

  1. Παράθεμα: Σύνοδος Κορυφής - Τουρκία | Κυρώσεις κι εμπάργκο όπλων στο τραπέζι - De-Facto

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *