Η JPMorgan τερματίζει την εξ αποστάσεως εργασία για όλα τα ανώτερα στελέχη της και προειδοποιεί όσους αντιδρούν

JP MORGAN

Η μεγαλύτερη τράπεζα της Αμερικής τερματίζει την υβριδική εργασία της εποχής της πανδημίας για τα ανώτερα στελέχη της.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Από την Allison Morrow/CNN Business

«Οι επικεφαλείς μας διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο στην ενίσχυση της κουλτούρας μας και στη λειτουργία των επιχειρήσεων μας», ανακοίνωσε η JPMorgan Chase στο προσωπικό σε ένα σημείωμα. «Πρέπει να είναι ορατοί στα γραφεία, πρέπει να συναντώνται με πελάτες… και θα πρέπει πάντα να είναι προσβάσιμοι για άμεση ενημέρωση και αυτοσχέδιες συναντήσεις».

Οι γίγαντες της Wall Street όπως η JPMorgan ήταν από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές της επιστροφής σε ένα πρόγραμμα γραφείου πριν από την πανδημία. Αυτό ίσχυε ακόμη και το φθινόπωρο του 2020, προτού εμφανιστούν νέες παραλλαγές της Covid και ανατρέψουν τα back-to-office σχέδια των τραπεζών.

jp morgan file gty ml

Αλλά καθώς τα ποσοστά μόλυνσης έχουν μειωθεί, τα αφεντικά σε όλη την Corporate America έχουν προβεί σε έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να επαναφέρουν το προσωπικό τους κάτω από την ίδια στέγη.

Αν και δεν υπάρχει ακόμη τυπικός τρόπος για τη μέτρηση της πλήρους έκτασης της απομακρυσμένης εργασίας, μια αναφορά από την Kastle Systems, η οποία χειρίζεται μηχανές ασφαλείας με σάρωση καρτών, ανέφερε ότι ο εβδομαδιαίος μέσος όρος πληρότητας γραφείων στα τέλη Μαρτίου στις πολυπληθέστερες πόλεις των ΗΠΑ ήταν στο 49% των προπανδημικών επιπέδων.

Η JPMorgan ανέφερε ότι θα διατηρήσει υβριδικές επιλογές εργασίας για χιλιάδες υπαλλήλους που θα πρέπει να έχουν παρουσία τουλάχιστον για τρεις ημέρες στο γραφείο. Στο σημείωμα, η τράπεζα εξέδωσε μια προειδοποίηση προς το προσωπικό που δεν ακολουθεί τη συγκεκριμένη οδηγία.

Z

«Υπάρχει ένας αριθμός εργαζομένων που δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες παρουσίας στο γραφείο τους και αυτό πρέπει να αλλάξει», ανέφερε το σημείωμα, προσθέτοντας ότι οι διευθυντές θα είναι υπεύθυνοι για τη λήψη «διορθωτικών μέτρων» εάν οι εργαζόμενοι δεν συμμορφωθούν.

Ένα άκομα κίνητρο για την JPMorgan: Πριν από ένα χρόνο, η τράπεζα παρουσίασε ένα σχέδιο για μια νέα παγκόσμια έδρα στη Νέα Υόρκη. Ο ουρανοξύστης των 60 ορόφων διαφημιζόταν ως ο «μεγαλύτερος πλήρως ηλεκτρικός πύργος της πόλης με καθαρές μηδενικές εκπομπές ρύπων». Όταν ανοίξει το 2025, θα έχει χώρο για 14.000 υπαλλήλους και θα προσφέρει άφθονο δημόσιο χώρο πρασίνου κατά μήκος της 49th Street και της Park Avenue.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *