Μητέρα τραυματία επιτέθηκε στον στρατηγό Φλώρο κραυγάζοντας, γιατί έστειλες τα παιδιά μας απροστάτευτα στη Λιβύη;

Συγκλονίζει η αποκάλυψη του Δήμου Βερύκιου στον ιστότοπο armyvoice.gr. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ υπήρξε άγριος καβγάς του στρατηγού Φλώρου με μάνα τραυματία στο Ναυτικό Νοσοκομείο ενώ από τις αφηγήσεις των τραυματιών από τη Λιβύη δεν προκύπτει σύγκρουση αλλά ανατίναξη!

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Γράφει ο Δήμος Βερύκιος

Άγριος καυγάς στο Ναυτικό Νοσοκομείο μεταξύ του αρχηγού ΓΕΕΘΑ στρατηγού Φλώρου και μητέρας τραυματία η οποία όταν του ζήτησε τον λόγο γιατί έστειλε τα παιδιά αποστράτευα στην Λιβύη εκείνος της απάντησε ότι την ίδια ακριβώς διαδικασία θα ακολουθούσε και πάλι εάν του ζητούσαν να ξαναστείλει Έλληνες στρατιώτες σε ανθρωπιστική αποστολή στο εξωτερικό.

Από το σημείο αυτό και μετά η συζήτηση μεταξύ της μάνας και του αρχηγού εκτροχιάστηκε και βούιξε ο διάδρομος σε ολόκληρη την Πτέρυγα του νοσοκομείου.

Με την ευκαιρία γιατί δεν εμφανίζεται στα στρατιωτικά νοσοκομεία εισαγγελέας της τακτικής Δικαιοσύνης για να πάρει καταθέσεις από τους τραυματίες οι οποίοι βρίσκονται σε κατάσταση σοκ για τα όσα δραματικά έζησαν;

Πάντως από τις αφηγήσεις των τραυματιών δεν προκύπτει σύγκρουση αλλά ανατίναξη!

Ο ίδιος ιστότοπος θέτει ερωτήματα για το τι πραγματικά μπορεί να συνέβη στο λεωφορείο.

Την ώρα που το ΓΕΕΘΑ τηρεί ένοχη σιωπή για την αποστολή στη Λιβύη, μη έχοντας ανακοινώσει ούτε τα ονόματα των νεκρών για τους οποίους κηρύχθηκε 3ήμερο πένθος, πληθαίνουν τα ερωτηματικά για την αποστολή.

Όλο και περισσότεροι αποδίδουν το τραγικό συμβάν σε αλλότρια αίτια και όχι στην σύγκρουση οχημάτων που ανέφερε το ΓΕΕΘΑ. Πολλοί υποστηρίζουν ότι το πιο πιθανό για το όχημα που επέβαιναν τα μέλη της ελληνικής ανθρωπιστικής αποστολής στην Λιβύη είναι να έπεσε σε νάρκη. Η περιοχή είναι γεμάτη.

Η άλλη περίπτωση, με μικρότερες πιθανότητες είναι να χτυπήθηκε από την Wagner που εξακολουθεί να βρίσκεται εκεί, ή από κάποια πολιτοφυλακή.

Σενάρια και 5 ερωτήματα για τους Έλληνες νεκρούς στη Λιβύη
Σενάρια και 5 ερωτήματα για τους Έλληνες νεκρούς στη Λιβύη

Η όλη επιχείρηση πάντως έχει προκαλέσει –και είναι λογικό αυτό– πλήθος ερωτημάτων που χρήζουν απαντήσεως, και αυτό θα ερευνηθεί από πλευράς ελλήνων αρμοδίων, στρατιωτικών και διπλωματών, ευθύς μόλις οι 13 Έλληνες τραυματίες μπορέσουν να καταθέσουν και να δώσουν υπεύθυνες απαντήσεις ως επιτόπιοι μάρτυρες του συμβάντος.

5 κρίσιμα ερωτήματα για τους Έλληνες νεκρούς στη Λιβύη

Τα 5 κρίσιμα ερωτήματα όπως τα έθεσε ο συνάδελφος Λεωνίδας Μπλαβέρης:

1)Η αποστολή σε μία ασταθή χώρα, που βρίσκεται εν μέσω εμφυλίου, μήπως θα έπρεπε να συνοδεύεται από ελληνικό ένοπλο τμήμα προστασίας κατά τις μετακινήσεις της με ένα ή δύο οχήματα;

2) Ισχύει όντως ότι οι Λίβυοι παρείχαν συνοδεία με ένα όχημα μπροστά και ένα να έπεται του λεωφορείου ή όχι; Αν όχι, ΓΙΑΤΙ;

3) Αν όντως υπήρχε προπορευόμενο όχημα της λιβυκής συνοδείας τότε πώς έγινε…μετωπική σύγκρουση με το λεωφορείο που μετέφερε την ελληνική αποστολή;

4) Γιατί ΟΛΟΙ οι Έλληνες, τόσο οι υγειονομικοί όσο και οι κομάντος της ΔΕΠ, οι οποίοι είχαν συναφείς ειδικότητες «Νοσοκόμου Μάχης», βρίσκονταν σε ένα και μόνο όχημα και όχι σε δύο, ώστε ό,τι και να γινόταν το ένα από τα δύο οχήματα να παρείχε βοήθεια στο άλλο αν απαιτείτο;

5) Οι πολλαπλές αλληλοσυγκρουόμενες «ανακοινώσεις» του ΓΕΕΘΑ είναι επιεικώς ΑΣΤΕΙΕΣ και όχι μόνο δεν «πληροφορούν», αλλά αντιθέτως παραπληροφορούν τον κόσμο, με κορυφαία την ΑΣΤΕΙΑ επεξηγηματική ανακοίνωση του πως οι «ελαφρά τραυματίες» της πρώτης ανακοινώσεως έγιναν νεκροί στη συνέχεια.

Το πόσο ΑΣΤΕΙΕΣ είναι οι ανακοινώσεις αυτές φαίνεται και από το γεγονός ότι σε μία από αυτές, στην ολιγόλογη ανακοίνωση παραδοχής των τριών νεκρών κάνουν λόγο και για δύο «ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ»!

Μα είσαστε καλά; «ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ» σε τροχαίο;;; Τι έγιναν; «Εξαφανίστηκαν» από έκρηξη; Τους απήγαγαν; Χάθηκαν στο… προσκλητήριο;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *