Το εξώφυλλο – έκπληξη του Economist | «Μήπως κερδίζει ο Πούτιν;» | Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Πούτιν κατά τον Economist

Το εξώφυλλο - έκπληξη του Economist | «Μήπως κερδίζει ο Πούτιν;» | Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Πούτιν κατά τον Economist

Με το πρόσωπο του Βλαντιμίρ Πούτιν στο εξώφυλλό του κυκλοφόρησε χθες, Πέμπτη (30/11) ο Economist, αναφέροντας, μάλιστα, ότι ο ρώσος πρόεδρος φαίνεται να κερδίζει στον πόλεμο στην Ουκρανία, προς το παρόν τουλάχιστον.

«Μήπως κερδίζει ο Πούτιν;», διερωτάται ο Economist με κεφαλαία κόκκινα γράμματα στο εξώφυλλο.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

«Για πρώτη φορά από τότε που ο Βλαντιμίρ Πoύτιν εισέβαλε στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου 2022, φαίνεται ότι θα μπορούσε να κερδίσει. Ο πρόεδρος της Ρωσίας έβαλε τη χώρα του σε πολεμική βάση και ενίσχυσε την εξουσία του. Έχει λάβει στρατιωτικές προμήθειες από το εξωτερικό και βοηθά να στραφεί ο παγκόσμιος νότος ενάντια στην Αμερική. Το κρίσιμο είναι ότι υπονομεύει την πεποίθηση στη Δύση ότι η Ουκρανία μπορεί -και πρέπει- να αναδυθεί από τον πόλεμο ως μια ευημερούσα ευρωπαϊκή δημοκρατία», εξηγεί ο Economist.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Πούτιν είναι η έλλειψη στρατηγικού οράματος της Ευρώπης.

Το πρωτοσέλιδο του Economist:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *