Προσλήψεις αναπληρωτών 2023 | Πότε αναμένεται η Β’ φάση | Τι είπε η υφυπουργός Παιδείας

Προσλήψεις αναπληρωτών 2023 | Πότε αναμένεται η Β' φάση

Τι θα γίνει τελικά με τη β’ φάση για τις προσλήψεις αναπληρωτών – Σύμφωνα με πληροφορίες του iPaidia.gr, η πιθανότερη εβδομάδα για την Β’ φάση φαίνεται να είναι μεταξύ 25-29 Σεπτέμβρη.

Έτσι, πιθανότατα στα τέλη Σεπτεμβρίου αναμένεται η ανακοίνωση των νέων ονομάτων αναπληρωτών, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

sxoleia

Αξίζει να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο πως, το 2022 η β’ φάση ανακοινώθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο, δεν αποκλείτεται τα ονόματα να ανακοινωθούν και αρχές Οκτωβρίου. Εντύπωση προκάλεσε η ανάρτηση εκπαιδευτικού που επικοινώνησε, όπως λέει, με το Υπουργείο Παιδείας και του ανέφεραν πως η Β’ φάση αναμένεται τον Νοέμβριο! Κάτι τέτοιο, θα δημιουργήσει τρομερά προβλήματα στην ομαλή λειτουργία των σχολείων οπότε παραθέτουμε την πληροφορία με κάθε επιφύλαξη:

%CF%81

Για τα κενά στην εκπαιδευτική κοινότητα μίλησε την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου η υφυπουργός Παιδέιας, Δόμνα Μιχαηλίδου, στην εκπομπή «Η ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ» με τους Γιώργο Κακούση και Άννα Λιβαθινού, σημειώνοντας πως «θα έχουν κλείσει μέχρι τις 4 Οκτωβρίου»

Σύμφωνα με την υφυπουργό Παιδείας τα κενά δημιουργούνται γιατί ενώ το υπουργείο στέλνει εκπαιδευτικούς είτε πολλοί από αυτούς δεν πάνε είτε … εγκυμονούν!

Επίσης η υφυπουργός Παιδείας δήλωσε ότι τα κενά δεν είναι πολλά! 

Βεβαίως παρόμοιες δικαιολογίες εκστομίζονται από τις ηγεσίες του υπουργείου Παιδείας χρόνια τώρα

Αντίθετα η εκπαιδευτική κοινότητα καταγράφει 20.000 κενά στην έναρξη του σχολικού έτους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *