Δημήτρης Γιαννακόπουλος | Ο ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΣ DPG του ΠΑΟ και των Social Media … ( και αντιεμβολιαστής; )

Δημήτρης Γιαννακόπουλος | Ο ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΣ DPG του ΠΑΟ και των Social Media ... ( και αντιεμβολιαστής; )

Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο συνεχιστής του Παύλου Γιαννακόπουλου που παρέλαβε μια επιτυχημένη βιομηχανία φαρμάκων και την έκανε ακόμα μεγαλύτερη. Έτσι ξεκινάει το νέο βίντεο του PC STEPS που παρουσιάζει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Ο οπαδός του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ που είναι και μεγαλομέτοχός του. Ο άνθρωπος που διαθέτει 16 supercars που έχουν πινακίδα με τον αριθμό 7000. Παράλληλα, όμως, είναι ο DPG7000 των ελληνικών social media.

Ο instagrammer με το πλούσιο υβρεολόγιο. Ο επιχειρηματίας που δεν κωλώνει να κράξει δημοσίως βουλευτές, υπουργούς, αντιπάλους, ακόμα και τους οπαδούς της ίδιας της ομάδας του.

Επιπλέον, είναι ο φαρμακοβιομήχανος που δήλωσε δημοσίως ότι δεν θα κάνει το εμβόλιο για τον Covid.

Και που καπνίζει ακόμα και μετά τη γυμναστική γιατί πιστεύει πως το τσιγάρο δεν κάνει κακό. Θεωρεί πως η αντικαπνιστική καμπάνια οφείλεται στο οτι ο Μπους δεν πήρε χρήματα από την Philip Morris.

Στο προηγούμενό βίντεο για τους Γιαννακόπουλους, εστιάσαμε κυρίως στα τρία αδέρφια που ξεκίνησαν την επιχειρηματική δυναστεία και μπορείτε να το δείτε εδώ.

Κάναμε μόνο μία σύντομη αναφορά στον διάδοχο DPG. Όμως, μία εκρηκτική προσωπικότητα όπως η συγκεκριμένη, δεν μπορούσε να είναι απλά το υστερόγραφο στον βίο και την πολιτεία της οικογένειας. Του άξιζε το δικό του βίντεο.

Αυτή είναι η ιστορία του Δημήτρη Παύλου Γιαννακόπουλου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *