Capital Link | Oι Έλληνες που χτυπούν το καμπανάκι στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και ρίχνουν δολάρια στην ελληνική αγορά

Πίνακας Περιεχομένων

Capital Link | Oι Έλληνες που χτυπούν το καμπανάκι στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και ρίχνουν δολάρια στην ελληνική αγορά

Τα επιτυχημένα αδέλφια, Νίκος και Ολγα Μπορνόζη, με δυνατές διασυνδέσεις που ξεκινούν από τον Λευκό Οίκο και καταλήγουν σε Αμερικανούς μεγαλοτραπεζίτες έχουν καταφέρει να φέρνουν Αμερικανούς επενδυτές στη χώρα μας και να δίνουν ένα σοβαρό παρόν στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (pics & video)

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
8 1
Capital Link | Oι Έλληνες που χτυπούν το καμπανάκι στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και ρίχνουν δολάρια στην ελληνική αγορά
Capital Link | Oι Έλληνες που χτυπούν το καμπανάκι στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και ρίχνουν δολάρια στην ελληνική αγορά

Γόνοι εξέχουσας αστικής οικογένειας, ο Νίκος και η Ολγα Μπορνόζη αναπτύσσουν σπουδαία επιχειρηματική δραστηριότητα, με το βλέμμα στο μέλλον. Με καταγωγή από το Βόλο και σπουδές στην Αμερική (ο Νίκος είναι απόφοιτος του Αμερικανικού Κολλεγίου, της Νομικής Σχολής Αθηνών και έχει κάνει ΜΒΑ στο Harvard) και στην Ελβετία (η Ολγα διαθέτει πτυχίο Πολιτικών Επιστημών από Universite de Geneve) τα δυο αγαπημένα αδέλφια διαπρέπουν στην Αμερική ως Πρεσβευτές της χώρας μας με στόχο την ανάδειξη του προφίλ της Ελλάδας ως επιχειρηματικού, επενδυτικού και ναυτιλιακού προορισμού στην ευρύτερη παγκόσμια κοινότητα.

1

Νίκος Μπορνόζης

1A scaled

Ολγα Μπορνόζη

Με την εταιρία τους Capital Link με έδρα τη Νέα Υόρκη, παρουσία στο Λονδίνο, την Αθήνα και το Οσλο, μέσα από πορεία 27 ετών -δραστηριοποιούνται από το 1995- παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες στις χρηματοοικονομικές επικοινωνίες.

Bell Podium 2

Στον τομέα της ναυτιλίας συνεργάζονται με τις περισσότερες Ελληνικών και διεθνών συμφερόντων ναυτιλιακές εταιρίες που είναι εισηγμένες στα Χρηματιστήρια της Αμερικής NYSE & NASDAQ και χειρίζονται την επαφή και επικοινωνία τους με μετόχους, επενδυτές και χρηματοοικονομικούς παράγοντες.

3

Παράλληλα έχουν επιτύχει η εταιρία τους Capital Link να είναι γνωστή για τη διοργάνωση υψηλής ποιότητας συνεδρίων ανά τον κόσμο, τόσο με φυσική παρουσία, όσο και σε ψηφιακή μορφή, και για τη διοργάνωση μίας σειράς webinars και podcasts. Οι εκδηλώσεις της Capital Link χαίρουν ιδιαίτερης εκτίμησης και αναγνώρισης διότι προσελκύουν την ελίτ των οικονομικών, επενδυτικών και ναυτιλιακών κοινοτήτων και παρέχουν

ένα μοναδικό συνδυασμό πληροφοριακού περιεχομένου, ευκαιριών μάρκετινγκ και δικτύωσης με τις σημαντικές προσωπικότητες που συμμετέχουν ως ομιλητές.

φωτο 9

Ο Νίκος Μπορνόζης καταφέρνει να υψώσει την ελληνική σημαία στο αμερικανικό χρηματιστήριο

Παραδοσιακά συμμετέχουν οι CEOs των μεγαλυτέρων ναυτιλιακών εταιριών, διεθνών εμπορικών και επενδυτικών τραπεζών, οργανισμών και φορέων καθώς και κυβερνητικοί εκπρόσωποι απο Ελλάδα και Αμερική. Ανάμεσα σ’ αυτούς συγκαταλέγονται οι Wilbur Ross, Υπουργός Εμπορίου των ΗΠΑ, ο πλανητάρχης Trump, o William Vrattos της York Capital, o Jason New της GSO-Black stone, ο γαμπρός του Bill Clinton Marc Mezvinsky της Eaglevale Partners, o γιος του Donald Trump, Eric Trump o oποίος συμμετείχε κατ’ επανάληψη ως ομιλητής. Mεταξύ του κοινού, μάλιστα, βρίσκονται οι πλουσιότεροι Ελληνοαμερικάνοι όπως ο Τζον Κατσιματίδης, η Αριάννα Χάφινγκτον, ο αυτοδημιούργητος γκουρού των επιχειρήσεων Τζον Κάλαμος κλ.

TRUMP 4

Με τον πλανητάρχη Ντόναλντ Τραμπ

Η Capital Link είναι η μοναδική ελληνική εταιρία που κάθε χρόνο προβάλλει την Ελλάδα και την ελληνική ναυτιλία στα πέρατα της γης διοργανώνοντας ετησίως 17 Σ

υνέδρια. Τα περισσότερα επικεντρώνονται στον ναυτιλιακό τομέα αλλά και στις επενδύσεις στα μεγαλύτερα επενδυτικά κέντρα παγκοσμίως όπως στη Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Όσλο, Αμβούργο, Αθήνα, Λεμεσό, Σαγκάη, Σιγκαπούρη, Τόκυο και στο Χόνγκ Κόνγκ.

arianna 5

Με την Αριάννα Χάφινγκτον

Ξεχωρίζει η Συνάντηση Κορυφής που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη Νέα Υόρκη και αφορά την Ελληνική Οικονομία και τις Επενδύσεις που προγραμματίζονται για τη χώρας μας, σε συνεργασία με το NYSE-New York Stock Exchange, μεγάλες Διεθνείς Τράπεζες και Οργανισμούς. Πρόκειται για ένα «Συνέδριο-θεσμό» που εδώ και 23 χρόνια έχει επιτύχει τη συστηματική προσπάθεια προβολής της Ελλάδος στο διεθνές επενδυτικό και επιχειρηματικό κοινό.

Εστιάζεται σε κύριους κλάδους και τομείς της οικονομίας που οδηγούν στην εθνική ανάταξη. Συγκεντρώνει εξέχουσες προσωπικότητες του επιχειρηματικού κόσμου, φέρνοντας σε επαφή πλήθος διεθνών επενδυτών. Η επιτυχία του συγκεκριμένου Συνεδρίου είναι απόρροια των επαφών που έχουν χτίσει τα δύο αδέλφια στην Αμερική με ισχυρούς επιχειρηματικούς κύκλους.

Όπως επισημαίνει ο κ. Μπορνόζης, «Από το  1995, η εταιρεία μας συμβάλλει ώστε να αυξηθεί το κύρος της Ελλάδας στην παγκόσμια οικονομική, επιχειρηματική και επενδυτική κοινότητα. Οι σημερινές γεωπολιτικές ανακατατάξεις αφορούν όχι μόνο την Ελλάδα αλλά την παγκόσμια οικονομία. Δημιουργούν σημαντικές ευκαιρίες καθώς η Ελλάδα μπορεί να λειτουργήσει ως πύλη προς την ευρύτερη περιοχή».

John Catsimatides Willbur Ross 7

Αμερικανοί μεγιστάνες όπως ο Τζον Κατσιματίδης είναι φίλοι τους

Valery Giscard d Estaing 6

Με τον άλλοτε Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας Βαλερί Ζισκάρ Ντ’ Εσταίν

Χάρη στους Νίκο και Ολγα Μπορνόζη η ελληνική σημαία κυμάτισε, πριν από λίγες ημέρες, στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης καθώς στο πλαίσιο του 23rd Annual Capital Link Invest in Greece Forum, διοργανώθηκε ειδική εκδήλωση, προς τιμήν της Ελλάδος. Η εικόνα με τη γαλανόλευκη εντός χρηματιστηρίου των ΗΠΑ έκανε μάλιστα τον γύρο του κόσμου. Ο εφοπλιστής Νίκος Τσάκος και μέλη της κυβέρνησης ήταν εκείνοι που χτύπησαν το καμπανάκι στην περίφημη Wall Street.

DSC 2100 Upated

Με την επιχειρηματική αφρόκρεμα ομογενών από τις ΗΠΑ

Pic Updated

Τα αδέλφια με τον Γάλλο Πρωθυπουργό Λοράν Φαμπιούς

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 07 ΜΑΪΟΥ 2022 Από τη Μαρία Λεμονιά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *