Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών | Ανοίγει ξανά τις πύλες του στο Metropolitan Expo

Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών | Ανοίγει ξανά τις πύλες του στο Metropolitan Expo

Για πέντε μέρες η καρδιά του κλάδου χτυπά στο Metropolitan Expo και το Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι αναμένεται να ξεπεράσει τις προσδοκίες όλων μας!

Η σημαντικότερη & πληρέστερη έκθεση για τη θαλάσσια αναψυχή και το θαλάσσιο τουρισμό ανοίγει και πάλι τις πύλες της για ερασιτέχνες και επαγγελματίες λάτρεις του κλάδου, στις 7-11 Δεκεμβρίου 2022, στο Metropolitan Expo, σηματοδοτώντας την έναρξη της νέας σεζόν.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Η έκθεση θα φιλοξενήσει κάθε προϊόν και υπηρεσία που σχετίζεται με τη θάλασσα. Στην Αίθουσα 1 θα βρείτε φουσκωτά σκάφη, στην Αίθουσα 2 ιστιοπλοϊκά, πολυεστερικά & cruiser σκάφη, ενώ στην Αίθουσα 3 θα βρείτε μηχανές, ναυτιλιακό & θαλάσσιο εξοπλισμό, αλλά και γενικότερα ό,τι χρειάζεται ο λάτρης της θάλασσας.

5 008 homepage

Επιπρόσθετα την Τετάρτη 7/12 στις 16:00 το μεσημέρι ο υπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Πλακιωτάκης θα κάνει τα εγκαίνια της έκθεσης.

Συγκεντρώνοντας όλες τις γνωστές και μεγάλες εταιρείες του χώρου αλλά και χιλιάδες κόσμου, το Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών, συνδυάζοντας την επιχειρηματικότητα με την διάθεση για περιπέτεια, θα γίνει και φέτος η μεγαλύτερη γιορτή του κλάδου και το σπουδαιότερο ναυτικό event της χρονιάς.

Για πέντε μέρες η καρδιά του κλάδου χτυπά στο Metropolitan Expo και το Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι για ακόμα μια χρονιά αναμένεται να ξεπεράσει τις προσδοκίες όλων μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *