Αναπληρωτές Εκπαιδευτικοί | Εκκαθαρισμένοι Πίνακες μετά την Α’ φάση προσλήψεων | Οι ημερομηνίες της μισθοδοσίας μέχρι το τέλος του χρόνου

Αναπληρωτές Εκπαιδευτικοί | Εκκαθαρισμένοι Πίνακες μετά την Α’ φάση προσλήψεων | Οι ημερομηνίες της μισθοδοσίας μέχρι το τέλος του χρόνου

Αναπληρωτές Εκπαιδευτικοί | Εκκαθαρισμένοι Πίνακες μετά την Α’ φάση προσλήψεων | Οι ημερομηνίες της μισθοδοσίας μέχρι το τέλος του χρόνου.

Σε κάθε ένα από τα αρχεία υπάρχει και καρτέλα με στατιστικά που φαίνεται πόσοι έχουν απομείνει στον κάθε πίνακα, τόσο σε πλήθος όσο και σε ποσοστό

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Σας παρουσιάζουμε τους εκκαθαρισμένους πίνακες της ομάδας μας μετά και τις προσλήψεις της Α’ φάσης αναπληρωτών.

Α/θμια: https://bit.ly/44wN7Cp

Β/θμια: https://bit.ly/3r1FV2r

ΕΒΠ/ΕΕΠ: https://bit.ly/3JHMf5F

Υ.Γ1: Προσπαθούμε συνεχώς να ενημερώνουμε τους πίνακές μας και αυτό φαίνεται από την ημερομηνία αναμόρφωσης ή επεξεργασίας τους.

Υ.Γ2: Όσοι δεν βρίσκετε το όνομά σας (και δεν έχετε προσληφθεί) ακολουθήστε τον οδηγό μας που έχουμε στην 1η καρτέλα. Αν πάλι δεν το βρίσκετε, τότε στείλτε μήνυμα μέσω του ειδικού συνδέσμου/φόρμας επικοινωνίας.

Υ.Γ3: Σε κάθε ένα από τα αρχεία έχουμε και καρτέλα με στατιστικά που φαίνεται πόσοι έχουν απομείνει στον κάθε πίνακα, τόσο σε πλήθος όσο και σε ποσοστό.

Οι εκκαθαριστές της ομάδας,

Κλαπαδώρας Ηλίας, ΠΕ70 Τάσιου Ιωάννης, ΠΕ70 Χαλεπλίδου Θεογνωσία, ΠΕ79.01

o teachers facebook 20

Εκπαιδευτικοί: Οι ημερομηνίες της μισθοδοσίας μέχρι το τέλος του χρόνου

Πότε θα πληρωθούν οι νεοδιόριστοι και οι αναπληρωτές

Σήμερα Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου θα καταβληθεί η μισθοδοσία των μόνιμων εκπαιδευτικών. 

Η επόμενη μισθοδοσία των μόνιμων εκπαιδευτικών θα καταβληθεί την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου.

Οκτώβριος 2023:  Πέμπτη 12 και Πέμπτη 26 Οκτωβρίου  

Νοέμβριος 2023: Παρασκευή 10 Νοεμβρίου και Παρασκευή 24 Νοεμβρίου  

Δεκέμβριος 2023: Τρίτη 12 Δεκεμβρίου και Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου

Σχετικά με τη μισθοδοσία των περσινών νεοδιόριστων εκπαιδευτικών: Ήδη κανονικά υπάρχει  τέλος παρακράτησης αυξημένων εισφορών νεοδιόριστων 2022 για το ΜΤΠΥ

Η μισθοδοσία διενεργείται κάθε 27 του προηγούμενου μήνα και κάθε 13 του τρέχοντος μήνα για τους μονίμους και κάθε 10 του επόμενου για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς. Ουσιαστικά τα χρήματα μπαίνουν στους λογαριασμούς στις 12 και 26 του προηγούμενου μήνα για τους μόνιμους και στις 9 του επόμενου μήνα για τους αναπληρωτές.

Η Μισθοδοσία υπολογίζεται μέσω του προγράμματος μισθοδοσίας του Υ.Παι.Θ. ΔΙΑΣ και πιστώνεται στον τραπεζικό λογαριασμό σας απευθείας από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών (Ε.Α.Π.) 

%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9%203434 0

Νεοδιόριστοι 2023

Η 1η μισθοδοσία των νεοδιόριστων θα γίνει την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 

Σχετικά με τη μισθοδοσία των φετινών νεοδιόριστων εκπαιδευτικών: Η μισθοδοσία ξεκινά να “μετράει” από την ημέρα που ορκίζονται, ενώ η προϋπηρεσία από την ημερομηνία έκδοσης του ΦΕΚ.

 Για τις αυξημένες κρατήσεις που θα έχουν οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί 2023 για 12 μήνες, ενημερώνει με αναλυτικούς πίνακες ο εκπαιδευτικός-ΠΕ70 Λάμπρος Σιδεράς.

Οι κρατήσεις αυξάνονται ανάλογα με το ΜΚ. Παράδειγμα για ΜΚ1 οι κρατήσεις στο σημείωμα μισθοδοσίας είναι: ΜΤΠΥ νέοι διορισμοί 91 ευρώ.

Μερικές διευθύνσεις ξεκινούν τις κρατήσεις από τον Αύγουστο με Μκ1 δηλαδή 91 ευρώ και αργότερα όταν γίνει αναγνώριση προϋπηρεσίας κρατάνε τη διαφορά (Παράδειγμα στο ΜΚ4 οι κρατήσεις ΜΤΠΥ νέοι διορισμοί είναι 105,75 ). Άλλες διευθύνσεις θα ξεκινήσουν αργότερα τις κρατήσεις ΜΤΠΥ. Βασικα όλες όμως (με βάση αυτό που έγινε πέρυσι) θα πρέπει μέχρι τον επόμενο Αύγουστο να τελειώσουν τις αυξημένες κρατήσεις.

Νεοδιόριστοι α’ έτος: Πληροφορίες για μισθοδοσία

Χωρίζεται σε δύο ισόποσα τμήματα (δεκαπενθήμερα) και η πληρωμή γίνεται κάθε μήνα από Ενιαία αρχή Πληρωμών(ΕΑΠ) στις ημερομηνίες 13 και 27. Πρακτικά τα χρήματα φαίνονται στους λογαριασμούς κάθε 12 του μηνός απόγευμα και κάθε 26 του μηνός απόγευμα. Αν τύχει σε αυτές τις ημερομηνίες να είναι αργία ή Σαβ-ΚΥΡ, η Ενιαία αρχή(ΕΑΠ) πληρώνει την προηγούμενη εργάσιμη.

Η πρώτη πληρωμή (εάν γίνει όπως πέρυσι) θα γίνει 26/9 και θα είναι από την ανάληψη μέχρι και το πρώτο δεκαπενθήμερο Οκτωβρίου. Θα είναι μαζεμένο ένα καλό ποσό. Το ΜΚ θα είναι το 1+επίδομα παιδιών μέχρι την αναγνώριση της προϋπηρεσίας (ανάλογα την διεύθυνση)

Ο καθαρός μισθός του νεοδιόριστου εκπαιδευτικού στο δημόσιο, το πρώτο έτος διορισμού με μηδενική προϋπηρεσία είναι 737 ευρώ (αυξημένες κρατήσεις). Από 1-1-2024 το ποσό αυτό γίνεται 776 ευρώ.

Η μισθοδοσία του νεοδιόριστου εκπαιδευτικού εκκινεί από την ημέρα κατά την οποία πραγματοποιήθηκε ανάληψη υπηρεσίας από τον διορισμένο/η. 

Οι νεοδιόριστοι εισέρχονται με ΜΚ1, ανεξαρτήτως του ΜΚ που κατείχαν ως αναπληρωτές, το οποίο θα αναγνωρισθεί αργότερα. Τα επιδόματα τέκνων ισχύουν αμέσως από τον διορισμό. 

Οικογενειακή παροχή

Στο μισθό του νεοδιοριζόμενου προστίθεται από την πρώτη στιγμή και η προβλεπόμενη οικογενειακή παροχή.

Για υπάλληλο με τέκνα ανήλικα ή ανίκανα σωματικά ή πνευματικά για άσκηση βιοποριστικού επαγγέλματος με ποσοστό αναπηρίας πενήντα τοις εκατό (50%) τουλάχιστον, η παροχή μέχρι το τέλος του 2023 ορίζεται σε:

* Πενήντα (50) ευρώ για ένα τέκνο,

* εβδομήντα (70) ευρώ συνολικά για δύο τέκνα,

* εκατόν είκοσι (120) ευρώ συνολικά για τρία τέκνα,

* εκατόν εβδομήντα (170) ευρώ συνολικά για τέσσερα τέκνα και επιπλέον εβδομήντα (70) ευρώ για κάθε επιπλέον τέκνο.

Η κατά τα ανωτέρω παροχή χορηγείται για τέκνα προερχόμενα από γάμο, φυσικά, θετά ή αναγνωρισθέντα, εφόσον είναι άγαμα και δεν υπερβαίνουν το 18ο έτος της ηλικίας τους ή το 19ο έτος, εφόσον φοιτούν στη Μέση Εκπαίδευση.

Η εν λόγω παροχή χορηγείται ανεξαρτήτως του εάν οι γονείς τελούν σε διάσταση, διάζευξη ή χηρεία.

Η ανωτέρω παροχή δεν καταβάλλεται στους έγγαμους, διαζευγμένους ή εν χηρεία υπαλλήλους οι οποίοι όμως δεν έχουν αποκτήσει τέκνα, ή τα τέκνα αυτά έχουν ενηλικιωθεί ή περατώσει τις σπουδές τους ή σε κάθε περίπτωση έχουν συμπληρώσει το 24ο έτος της ηλικίας τους, με εξαίρεση τους έγγαμους υπαλλήλους που έχουν τέκνα ανίκανα σωματικά ή πνευματικά για άσκηση βιοποριστικού επαγγέλματος με ποσοστό αναπηρίας 50% τουλάχιστον.

Η διαπίστωση των προϋποθέσεων χορήγησης της οικογενειακής παροχής καθώς και οποιαδήποτε μεταβολή στον αριθμό των τέκνων που αυξάνουν την παροχή αυτή γίνεται με υπεύθυνη δήλωση του υπαλλήλου που υποβάλλεται στον εκκαθαριστή των αποδοχών του, μαζί με τα συνημμένα δικαιολογητικά (π.χ. ληξιαρχική πράξη γέννησης κ.λ.π.).

Αναγνώριση προϋπηρεσιών

Από την πρώτη στιγμή που θα αναγνωρισθούν προϋπηρεσίες από τα Υπηρεσιακά Συμβούλια θα προστεθούν αντίστοιχα Μισθολογικά Κλιμάκια στη μισθοδοσία των εκπαιδευτικών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *