Πού είναι ο Γιαννάκης Λαβράνος;

Ροσάννα Μόρτογλου και Άρτεμις Σίφορντ | Ποιες είναι, | Γιατί φέρονται ως παρακολουθούμενες από το Predator

Πού είναι ο Γιαννάκης Λαβράνος;

Σκεπτόμενος τα εκατομμύρια που δίνονται και θα δοθούν για εξοπλιστικά, αμυντικά συστήματα αλλά και συστήματα ασφαλείας, ο νους μου πήγε στον «εξαφανισμένο» Γιάννη Λαβράνο.

Silver Alert ήμουν έτοιμος να βγάλω στις τηλεοράσεις.

Ξέρετε, μιλάω για τον υπόδικο ιδιοκτήτη της εταιρείας Krikel η οποία εμπλέκεται στο σκάνδαλο των υποκλοπών και το περίφημο Predator.

Αν δεν είχαν αλλάξει τα πράγματα, κι αν κάποιοι δεν έπαιρναν απόφαση να καθαρίσουν την «κόπρο του Αυγεία», μπορεί τώρα ο «Γιαννάκης» για τους φίλους του, να καθόταν στα εκατομμύρια που θα έπαιρνε από διάφορες δουλειές.

Όμως, πλέον ο Λαβράνος, μαζί με Μπίτζιο, Ντίλιαν κ.λπ. είναι υπόδικοι και στις 10 Απριλίου θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις για τη δράση τους.

Το δικαστήριο που έγινε στις αρχές του μήνα διέκοψε τις συνεδριάσεις μέχρι τις 10 του επόμενου μήνα, αρνούμενο να δώσει αναβολή καθώς υπάρχει ο κίνδυνος της παραγραφής των αδικημάτων.

Αμφιβάλλω αν θα εμφανιστεί ο Γιάννης Λαβράνος στο δικαστήριο, μπορεί να αναλογίζεται τα περασμένα μεγαλεία που έλυνε κι έδενε.

Αυτό που ξέρω είναι ότι κάποια στιγμή πρέπει να γίνει η δίκη και να τιμωρηθούν οι κατηγορούμενοι εφόσον οι δικαστές αποδείξουν ότι έγινε το αδίκημα της παραβίασης του απορρήτου των επικοινωνιών.

Που μπορεί να είναι πλημμέλημα και οι κατηγορούμενοι να μην κινδυνεύουν με φυλάκιση, αλλά όπως και να το κάνεις, με μια καταδικαστική απόφαση δεν θα ξαναδούν δουλειά στην Ελλάδα.

Από τη στήλη wiseman

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *