Πλειστηριασμοί | Έρχεται ηχηρό σφυρί για τον «Ζάχο» στη Βάρκιζα

Πλειστηριασμοί | Έρχεται ηχηρό σφυρί για τον «Ζάχο» στη Βάρκιζα

Ο «Ζάχος» της Βάρκιζας

Στις 13 Δεκεμβρίου, έχει προγραμματιστεί ο πλειστηριασμός δύο όμορων καταστημάτων στη Βάρκιζα, στο ένα εκ των οποίων στεγάζεται η ψησταριά «Ζάχος». Σημειώνεται ότι η επιχείρηση «Ζάχος» δεν εμπλέκεται στον πλειστηριασμό καθότι μισθώνει το χώρο, ενώ η όλη διαδικασία δεν επηρεάζει τη λειτουργία της.

Ο πλειστηριασμός στρέφεται κατά της Ε.Ψ., ιδιοκτήτριας των ακινήτων που εντοπίζονται σε οικόπεδο εντός του σχεδίου πόλης του Δήμου Βάρης με επιφάνεια 766,70 τ.μ. Εντός του οικοπέδου βρίσκεται κτίριο που αποτελείται από ισόγειο, τρεις ορόφους και δώμα και περιλαμβάνει εμπορικά καταστήματα στο ισόγειο και επαγγελματικούς χώρους και κατοικίες στους ορόφους.

Zaxos Varkiza

Το σφυρί αφορά τα ακόλουθα ακίνητα:

1) Το υπό στοιχεία «Ι1» κατάστημα του ισογείου με επιφάνεια 118 τ.μ. που αποτελείται από δυο χώρους και δυο W.C. Στην αποκλειστική χρήση της ιδιοκτησίας ανήκει το τμήμα του προκηπίου έμπροσθεν του καταστήματος μέχρι το ανατολικό όριο του οικοπέδου στη Λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Zaxos Varkiza 2

2) Το υπό στοιχεία «Ι2» κατάστημα του ισογείου με επιφάνεια 161 τ.μ. που αποτελείται από τρεις χώρους και τρία W.C. Στην αποκλειστική χρήση της ιδιοκτησίας ανήκει το τμήμα του προκηπίου έμπροσθεν του καταστήματος μέχρι το ανατολικό όριο του οικοπέδου στη Λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου. Στεγάζει επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος με την επωνυμία “Zaxos Grill”». Το τμήμα του προκηπίου αποκλειστικής χρήσης του καταστήματος χρησιμοποιείται για τραπεζοκαθίσματα.
Όσον αφορά τις τιμές πρώτης προσφοράς, για το πρώτο κατάστημα έχει οριστεί στις 436.000 ευρώ και για το δεύτερο στις 679.000 ευρώ. Έτσι, η συνολική τιμή εκκίνησης διαμορφώνεται σε 1.115.000 ευρώ.
Επισπεύδουσα είναι η Intrum και η κατάσχεση επιβλήθηκε για ποσό 164.431,25 ευρώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *