Και τώρα τι θα κάνουν στο Ελληνικό χωρίς Κολλέγιο;

Και τώρα τι θα κάνουν στο Ελληνικό χωρίς Κολλέγιο;

Οριστική φαίνεται πως είναι η απόφαση της διοίκηση του Κολλεγίου Αθηνών να μην προχωρήσει η επένδυση για τη δημιουργία εκπαιδευτηρίου εντός της έκτασης του Ελληνικού σε μια εξέλιξη που εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται και τόσο ευχάριστη για τη Lamda Development. Όμως η διοίκηση του Οδυσσέα Αθανασίου δεν έχει παραδώσει τα όπλα καθώς γνώριζε τον «εμφύλιο» που υπήρχε εδώ και πολλούς μήνες στη διοίκηση του Κολλεγίου για το αν πρέπει ή όχι να δημιουργηθεί παράρτημα στα Νότια Προάστια.

Γι’ αυτό το λόγο είχε αρχίσει να κινείται προς την κατεύθυνση κάποιων άλλων γνωστών ονομάτων της ιδιωτικής εκπαίδευσης που θα συμπληρώσουν το σχολείο που έχουν συμφωνήσει να κατασκευάσουν στο Ελληνικό τα εκπαιδευτήρια «Κωστέα – Γείτονα» (CGS) σε συνεργασία με την Prodea ΑΕΕΑΠ. Στο στόχαστρο της Lamda Development είχαν βρεθεί κάποια ξενόγλωσσα σχολεία στην Αθήνα τα οποία, όμως, είναι δύσκολο να μετακινηθούν.

Το Αμερικανικό Κολλέγιο ACS, για παράδειγμα, τώρα αξιοποιεί γειτονικό οικόπεδο στην Αγία Παρασκευή. Τις προηγούμενες ημέρες όπως ακούστηκε πήγαν στο ελληνικό εκπρόσωποι αμερικανικών πανεπιστημίων, χωρίς να γνωρίζουμε τι είδαν και τι σκέφτονται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *