Ο Κασιδιάρης θα μπορεί να είναι υποψήφιος και στις ευρωεκλογές;

kasidiaris mixaloliakos

Εντείνονται τα ερωτηματικά για τις σκοπιμότητες της κυβέρνησης να επιτρέψει στον Ηλία Κασιδιάρη να είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Πολύ περισσότερο καθώς μέχρι τις αρχές της εβδομάδας διέρρεε πως θα φέρει σχετική διάταξη, «φωτογραφική» για τον έγκλειστο στις φυλακές Δομοκού, που δεν θα του επιτρέπει να είναι υποψήφιος σε δήμο ή περιφέρεια!

Τι άλλαξε μέσα σε τρεις μέρες, οπότε και το υπουργικό συμβούλιο έλαβε διαφορετική απόφαση;

Και το κυριότερο, η κυβέρνηση θα φέρει απαγόρευση για τη συμμετοχή του στις ευρωεκλογές, όπως υποστήριζε ή όχι; Αν όχι, η απαγόρευση καθόδου του Κασιδιάρη θα αφορά μόνο τις δημοτικές, παραπέμπει σε μικροκομματικές σκοπιμότητες.

Ότι και να συμβαίνει, πάντως, η απόφαση αυτή αποτελεί παραδοχή της πλήρους αποτυχίας της νομοθετικής πρωτοβουλίας της κυβέρνησης (με τη συνδρομή του ΠΑΣΟΚ) για απαγόρευση καθόδου στις εθνικές εκλογές του εγκλείστου στις φυλακές Δομοκού ή κόμματος του οποίου θα είναι σκιώδης αρχηγός.

ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εκτέθηκαν από τις εξελίξεις, όπως και σεβαστοί συνταγματολόγοι, που δυστυχώς λειτουργούν ως «μπροστινοί» του Μαξίμου –και οι οποίοι, αν και είχαν τεθεί υπέρ ρύθμισης να μην επιτραπεί κάθοδος στις δημοτικές του Κασιδιάρη, μετά την απόφαση Μητσοτάκη να αλλάξει «γραμμή» σιωπούν!

ΥΓ1: Θυμάστε πως χαρακτήριζαν στη Βουλή ο πρωθυπουργός και πώς τα φιλοκυβερνητικά μέσα και οι σεβαστοί συνταγματολόγοι όσους προειδοποιούσαν πως η ρύθμιση για τον Κασιδιάρη θα φέρει τα ανάποδα αποτελέσματα από αυτά που –υποτίθεται;- ότι επιδιωκόταν;

Περίπου ως συνοδοιπόρους της «Χρυσής Αυγής»! Τώρα κατάπιαν τη γλώσσα τους!

ΥΓ2: Τα πολιτικά προβλήματα δεν αντιμετωπίζονται με απαγορεύσεις –και μόνο! Για να μην παρεξηγούμαστε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *