Κ.Γρίβας:Ο Ερντογάν θα κάνει «βιολογικό πόλεμο» με τους παράνομους μετανάστες. Συνέντευξη στο Focus 103.6

Γρίβας

Ο Ερντογάν θα κάνει «βιολογικό πόλεμο» με τους παράνομους μετανάστες: Κ.Γρίβας στον FOCUS FM

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Για στρατηγική επίθεση κατά της Ελλάδας με «βιολογικό όπλο» τον κορωνοϊό και τους παράνομους μετανάστες, μίλησε στον FOCUS FM 103.6, αναπληρωτής καθηγητής της Σχολής Ευελπίδων και του ΕΚΠΑ, Κωνσταντίνος Γρίβας.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Σχολιάζοντας την επικαιρότητα» με τη Δέσποινα Μποτίτση και το Γιάννη Πηλίδη, τόνισε χαρακτηριστικά, ότι «Όποιος μπαίνει στην Ελλάδα θα μένει εδώ, ο πολιτικός κόσμος δεν μπορεί να ακολουθεί την πολιτική «ολίγον έγκυος». Είναι δεδομένο, ότι η Τουρκία θα προχωρήσει σε νέου τύπου επιθετική ενέργεια και επειδή στρατιωτικά δεν είναι σε καλή κατάσταση, θα κάνει κίνηση στα νησιά. Σκεφτείτε να έχουμε απόβαση 1000 ατόμων την ημέρα. Κάθε βάρκα θα είναι άτυπη «βιολογική βόμβα». Το λεγόμενο μεταναστευτικό είναι ξεκάθαρα μία στρατηγικού τύπου επίθεση κατά της Ελλάδας. Αποσκοπεί να πλήξει την Ελλάδα με «ασύμμετρο όπλο μαζικής καταστροφής». Δεν υπάρχουν περιθώρια για δικαιολογίες, έχουμε μπει σε νέα ιστορική περίοδο», σημείωσε ο κ.Γρίβας.

Ο κ.Γρίβας χαρακτήρισε τον κορωνοϊό «γεωπολιτικό μετεωρίτη» και παρατήρησε, ότι «ζούσαμε στη φαντασίωση του παγκόσμιου χωριού με ξεπερασμένα σύνορα. Το έθνος –κράτος είναι ο μόνος παράγοντας, που μπορεί να εξασφαλίσει λειτουργικό σύστημα», σημείωσε και εκτίμησε, ότι θα μπούμε σε έναν άτυπο παγκόσμιο πόλεμο, για το αν θα επικρατήσουν τα εθνικά σύνορα ή η παγκοσμιοποίηση.

Για την αντιμετώπιση των οικονομικών συνεπειών και τη βοήθεια της ΕΕ. Παρατήρησε, ότι «Η Γερμανία λειτουργεί ως προηγμένη τεχνολογικά Βόρεια Κορέα. Δεν κατανοεί τις συνέπειες στην ΕΕ από την πολιτική της. Να ετοιμαζόμαστε στο ενδεχόμενο μίας αποδομημένης ΕΕ και να κατανοήσουμε, ότι μόνο με εθνοκεντρικές πολιτικές μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις», κατέληξε ο κ.Γρίβας.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξή του κ.Κ.Γρίβα στον FOCUS FM 103.6, εδώ:

Ποιος είναι ο Κ.Γρίβας

Ο Κωνσταντίνος Γρίβας είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Γεωπολιτικής στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων.

Διδάσκει επίσης Γεωγραφία της Ασφάλειας στην ευρύτερη Μέση Ανατολή στο Τμήμα Τουρκικών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *