Ελληνικά F-16 | Άφωνοι οι Εμιρετιανοί με τις ικανότητες των Ελλήνων πιλότων

Last updated on 14 Απριλίου, 2021 at 09:08 μμ

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
Ελληνικά F-16 | Άφωνοι οι Εμιρετιανοί με τις ικανότητες των Ελλήνων πιλότων
Ελληνικά F-16 | Άφωνοι οι Εμιρετιανοί με τις ικανότητες των Ελλήνων πιλότων

Aπό την Κυριακή 06 έως την Τρίτη 08 Δεκεμβρίου 2020 και κατά τον πλου της Κορβέτας BAYNUNAΗ των ΗΑΕ από το λιμάνι Αλεξάνδρειας της Αιγύπτου προς το λιμάνι του Πειραιά όπου και κατέπλευσε, διεξήχθη συνεκπαίδευση με Μονάδες του Πολεμικού Ναυτικού που επέστρεφαν από την άσκηση.

Εκτελέστηκαν γυμνάσια επικοινωνιών, αντιαεροπορικού πολέμου (ADEXES), ταχείας καταρρίχησης (FAST ROPE) Ομάδας Ανορθόδοξου Πολέμου από Ελικόπτερο και άλλα αντικείμενα Ναυτικού Πολέμου.

Η συνεκπαίδευση στην οποία συμμετείχαν οι Φρεγάτες ΛΗΜΝΟΣ και ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ και αριθμός αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας, συνέβαλε στην προαγωγή του επιπέδου της επιχειρησιακής ετοιμότητας, μαχητικής ικανότητας και συνεργασίας των συμμετεχόντων και επιβεβαίωσε εκ νέου τόσο τις άριστες σχέσεις μεταξύ των Ενόπλων Δυνάμεων των δύο χωρών, όσο και την διαρκή εμβάθυνσή τους.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως οι Εμιρετιανοί δεν πίστευαν στα μάτια τους από αυτά που έβλεπαν να κάνουν οι Έλληνες πιλότοι και η Ομάδα Ανορθόδοξου Πολέμου.

Όπως και οι Αιγύπτιοι , έτσι κι οι ίδιοι έμειναν άφωνοι με τις ικανότητες των Ελλήνων πιλότων μας και τα απίστευτα πράγματα που κάνουν με τα F-16

Το επίπεδο των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων είναι τέτοιο που όλοι θέλουν να κάνουν ασκήσεις με τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, αφού βελτιώνονται και διδάσκονται από την επιχειρησιακή ετοιμότητα των Ελλήνων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *