Έρικ Παρκς | Επιστρέφει στο Μαξίμου ο στρατηγός των «γαλάζιων» για να «τρέξει» τις εκλογές

Παρκς

H επανεμφάνιση του Έρικ Παρκς θα γίνει με όρους διευρυμένων αρμοδιοτήτων, ενώ ο στόχος του θα είναι το άνοιγμα της Νέας Δημοκρατίας προς το «πολιτικό κέντρο»

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Ο κ. Παρκς που θεωρείται αρχιτέκτονας της ψηφιακής επικοινωνίας των δύο εκλογικών αναμετρήσεων, της επιτυχημένης ψηφιακής «απάντησης» κατά την διάρκεια του υβριδικού πολέμου με την Τουρκία στον Έβρο και του πρώτου rollout επικοινωνίας για τον Covid επανέρχεται στην Ηρώδου Αττικού.

Με δεδομένη την ειλημμένη απόφαση του πρωθυπουργού για τη διεξαγωγή εκλογών στο τέλος της τετραετίας θεωρείται σκόπιμο να υπάρξει οργάνωση και συντονισμός της ομάδας αρκετούς μήνες πριν.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Έρικ Παρκς, παρότι είχε τυπικά αποχωρήσει από το Μαξίμου, παρέμενε στους στενούς συνεργάτες του Πρωθυπουργού, διατηρώντας μάλιστα πολύ συχνή επαφή μαζί του. Επιπλέον, φέρεται να είχε το ίδιο στενή επαφή με τον υφυπουργό παρα τω Πρωθυπουργώ, Γιάννη Μπρατάκο.

Σύμφωνα με τα όσα γράφονται τις τελευταίες ώρες, η επανεμφάνιση του Έρικ Πάρκς θα γίνει με όρους διευρυμένων αρμοδιοτήτων, ενώ ο στόχος του θα είναι το άνοιγμα της Νέας Δημοκρατίας προς το «πολιτικό κέντρο»,το οποίο φυλλορροεί, μετά το μπαράζ των αποκαλύψεων σχετικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Με άλλα λόγια, ο Έρικ Παρκς εξακολουθεί να θεωρείται ο «καταδρομέας» του Μητσοτάκη στην μάχη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE 19

Ποιος είναι ο Έρικ Παρκς

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Έρικ Παρκς είχε βάλει τη σφραγίδα του στην επικοινωνιακή «καμπάνια» της Νέας Δημοκρατίας που αφορούσε τον «υβριδικό πόλεμο» με την Τουρκία στον Έβρο.

Τέλος, σύμφωνα με αποκάλυψη του documentonews.gr, αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομα του Ερικ Θανόπουλος-Παρκς, είχε εμπλακεί σε σκάνδαλο που αφορούσε την ιστοσελίδα kitrinikarta.gr, παράρτημα της ιστοσελίδας του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ).

Δημοσιεύματα της περιόδου εκείνης αποκάλυπταν ένα μεγάλο σκάνδαλο που αφορούσε την ιστοσελίδα kitrinikarta.gr, παράρτημα της ιστοσελίδας του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ), στην οποία οι πολίτες μπορούν να δηλώσουν ηλεκτρονικά παρενέργειες φαρμάκων.

Όπως προέκυπτε από δημοσιεύματα στις ιστοσελίδες techingreek.com και megafono.gr, κατασκευαστής της επίμαχης ιστοσελίδας είναι η Novomatix. Μια εταιρεία καθόλου άγνωστη στην κυβέρνηση, αφού σε αυτή συμμετείχαν ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης αλλά και ο «high tech σύμβουλος» του πρωθυπουργού Ερικ Θανόπουλος-Παρκς.

parks

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *