ElxisEnergy | Το πιο φιλικό προς το περιβάλλον ενεργειακό πάνελ που προσφέρει 24ωρες το 24ωρο ενέργεια

elxis energy ElxisEnergy

ElxisEnergy:  Το πιο φιλικό προς το περιβάλλον ενεργειακό πάνελ που προσφέρει 24ωρες το 24ωρο ενέργεια!

Η ElxisEnergy είναι μια εταιρεία start-up που ιδρύθηκε το 2019. Η ομάδα της ElxisEnergy ασχολείται, πολλά έτη πριν από την σύσταση της εταιρείας, με τη μελέτη των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων και την μετουσίωσή τους σε ενέργεια, προσβάσιμη απ’ όλους, με απλά μέσα.  

Ο σκοπός του προϊόντος του ElxisEnergy είναι να καλύψει ενεργειακώς όλες τις οικιακές και βιομηχανικές εφαρμογές και συσκευές. Πιο συγκεκριμένα, η 24ωρη ενεργειακή υποστήριξη νοικοκυριών, καταστημάτων και βιομηχανικών μονάδων όλων των μεγεθών.

Η εφεύρεση αυτή αποτελείται από ένα ενεργειακό πάνελ. Χρησιμοποιεί τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα για να προκαλέσει επαγωγή, συλλέγοντας ενέργεια από το ηλεκτρομαγνητικό φάσμα.  Η εκμετάλλευση των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων επιτυγχάνει την παραγωγή τεράστιας ποσότητας ενέργειας, μέσω μικρών και ανακλαστικών επιφανειών, χωρίς την ανάγκη χρήσης ηλεκτρικών εξαρτημάτων ή συσκευών.

Το ενεργειακό πάνελ της ElxisEnergy αποτελεί μια επιστημονική καινοτομία για δύο λόγους.

Πρώτον, διότι βασίζεται στα ηλεκτρομαγνητικά κύματα, ενέργεια που βρίσκεται διάχυτη στο περιβάλλον.  Δεύτερον, αποτελεί μορφή ενέργειας που δεν αφαιμάζει τις υπάρχουσες πηγές ενέργειας. Εν αντιθέσει με τις τρέχουσες διαθέσιμες μορφές ενεργειακής παραγωγής, το πάνελ της ElxisEnergy δύναται να προσφέρει υψηλή απόδοση ενέργειας με χαμηλό οικονομικό κόστος, καταλαμβάνοντας πολύ μικρό χώρο και χρησιμοποιώντας ασφαλή μέθοδο παραγωγής ενέργειας.

Το σημαντικότερο όλων είναι ότι παράγει ρεύμα καθόλη τη διάρκεια της ημέρας αλλά και της νύχτας. Επίσης δεν επηρεάζεται η παραγωγή δεν επηρεάζεται από τις καιρικές συνθήκες. Συνεπώς, δύναται να έχει την ίδια παραγόμενη ισχύ ημέρα ή νύχτα, με ηλιοφάνεια ή νέφωση, σε φως ή σκοτάδι. Τέλος, ο ενεργειακός μας συλλέκτης, δεν απαιτεί μπαταρία ή έτερο αποθηκευτικό μέσο καθώς παράγει διαρκώς ενέργεια, δεν εκπέμπει ακτινοβολία, δεν αποβάλλει ουσίες ή αέρια, συνεπώς είναι φιλικό προς το περιβάλλον, εκμεταλλεύεται την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια, η οποία είναι αστείρευτη και διάχυτη στην ατμόσφαιρα.

our team

Η  εγκατάσταση και η συνδεσμολογία του πάνελ της Elxis Energy.

Η συνδεσμολογία και εγκατάσταση του ενεργειακού συλλέκτη μας είναι αρκετά απλή. Μπορεί να επιτευχθεί και από μη εξειδικευμένους τεχνικούς. Προφανώς χρειάζεται να έχει βασικές γνώσεις περί ηλεκτρισμού και μηχανικής συνδεσμολογίας αλλά δεν απαιτείται κάτι περισσότερο πλέον αυτού.

Σε ό,τι αφορά την συντήρηση του πάνελ, αυτή έγκειται στον εξωτερικό καθαρισμό του. Δηλαδή δεν απαιτείται service όπως σε άλλα μέσα παραγωγής ενέργειας. Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις όπου, π.χ., χρειάζεται να γίνει αλλαγή ή επανατοποθέτηση του ενεργειακού συλλέκτη, αυτό πραγματοποιείται από την ίδια την εταιρεία, χωρίς περαιτέρω επιβάρυνση του χρήστη.

τεχνολογία Blockchain

Προσπαθώντας να εισαγάγουμε καινοτόμες ιδέες, η ElxisEnergy συνέδεσε το πρωτοποριακό ενεργειακό πάνελ της με την τεχνολογία Blockchain. Η ElxisEnergy έχει ήδη δημιουργήσει το δικό της κρυπτονόμισμα (LEX), με βάση την πλατφόρμα του Tron. Κύριος στόχος της δημιουργίας του LEX είναι η δημιουργία του οικοσυστήματος Elxis, το οποίο σκοπεύει να παρέχει στους προγραμματιστές τη δυνατότητα να δημιουργούν εφαρμογές εστιασμένες στην ενέργεια για να αλληλοεπιδρούν με το προϊόν της ElxisEnergy LTD για οικιακή και επαγγελματική χρήση.

Στόχευση της ElxisEnergy, σε ένα μεσοπρόθεσμο χρονικό ορίζοντα, είναι να δημιουργηθεί το δικό μας blockchain, επάνω στο οποίο θα βασίζεται οικοσύστημά μας. Αυτό θα προσφέρει αυτονομία στα προϊόντα μας, μεγαλύτερη ευκολία συνδεσιμότητας του ενεργειακού συλλέκτη μας με εφαρμογές και συσκευές αλλά, πρωτίστως, λήψη δεδομένων και διενέργεια διαγνωστικών ελέγχων στο προϊόν μας, εξ’ αποστάσεως.

Biotech 7

Μαζική παραγωγή των ενεργειακών συλλεκτών

Λαμβάνοντας υπόψιν τις δύσκολες συνθήκες που περάσαμε και ακόμη βιώνουμε, σχετικώς με την πανδημία του COVID-19, η εταιρεία μας σκοπεύει να προβεί σε μαζική παραγωγή των ενεργειακών συλλεκτών εντός του δευτέρου μισού του επομένου έτους (2022). Παράλληλα, δεδομένης της πρόθεσής μας να επιτύχουμε επιπλέον επιτεύγματα, επιθυμούμε να προβούμε σε συνεργασίες, οι οποίες σχετίζονται με τη χρήση του πάνελ μας από εταιρείες – πρωτοπόρους στον τομέα τους.  Η περίοδος της πανδημίας μας έδωσε την δυνατότητα να αναβαθμίσουμε τεχνικώς το πρωτότυπό μας.

Αυτό μας βοήθησε να επιτύχουμε ακόμη μεγαλύτερες επιδόσεις παραγωγής ισχύος, όπως επίσης τη δημιουργία ενός συλλέκτη, ο οποίος έχει τη μέγιστη δυνατή ισχύ, καταλαμβάνοντας την ελάχιστη δυνατή επιφάνεια. Στις άμεσες στοχεύσεις μας βρίσκεται και η δημιουργία και ολοκλήρωση του δικού μας Blockchain, το οποίο θα βοηθήσει τα μέγιστα στην πλήρη λειτουργικότητα του προϊόντος μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *