Διαζύγιο Κασιδιάρη – Στίγκα με προίκα 1,3 εκατ. ευρώ | Ο Βελόπουλος τρίβει τα χέρια του

vouli olomeleia

Διαζύγιο Κασιδιάρη – Στίγκα με προίκα 1,3 εκατ. ευρώ – Οι Σπαρτιάτες διαλύονται και ο Βελόπουλος τρίβει τα χέρια του – Θα ψάξουν να βρουν και 10ο βουλευτή για να σχηματίσουν ξεχωριστή κοινοβουλευτική ομάδα – Τελικά ποιος έπιασε κορόιδο ποιον;

Από τη μία η απαίτηση Κασιδιάρη να έχει λόγο στο κόμμα, από την άλλη τα χρήματα της επιχορήγησης, στην διαχείριση των οποίων ήθελαν να έχουν λόγο οι βουλευτές έφεραν το κόμμα στη διάλυση!

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Το ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα εσωστρέφειας στους Σπαρτιάτες από την ημέρα που ξεκίνησαν οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης και έκανε την ομιλία του ο Βασίλης Στίγκας, πρόεδρος των Σπαρτιατών, το έχετε διαβάσει στο σύνολο του ελληνικού τύπου.

Tότε που μία ομάδα βουλευτών που ανήκουν στο κόμμα Κασιδιάρη «Έλληνες» και μπήκαν στους Σπαρτιάτες λίγο πριν τις εκλογές, έπιασαν τον κ. Στίγκα μεταφέροντας το μήνυμα του Ηλία Κασιδιάρη ότι θα πρέπει να έρχεται σε συνεννόηση μαζί του για τις ανακοινώσεις και τις ομιλίες του.

Ποιος θα καρπωθεί την επιχορήγηση;

Αυτή η εξόφθαλμη παρέμβαση δεν άρεσε στον Β. Στίγκα που άρχισε να παίρνει αποστάσεις.

Όπως, όμως, λένε πολύ καλές πηγές του ρεπορτάζ, το μεγάλο ζήτημα που έχει φέρει τις δύο πλευρές σε αναστάτωση είναι το εξής: το 1,2-1,3 εκατ. ευρώ της κρατικής επιχορήγησης η οποία θα λάβει το κόμμα και ουσιαστικά θα την καρπωθεί ο πρόεδρος του.

Ενώ όπως θα περίμεναν οι βουλευτές που προσδιορίζονται από τον Η.Κασιδιάρη θα είχαν και εκείνοι (και ο Κασιδιάρης) λόγο στο πως και που θα κατανεμηθούν τα χρήματα της κρατικής επιχορήγησης.

Διαζύγιο Κασιδιάρη - Στίγκα με προίκα 1,3 εκατ. ευρώ – Οι Σπαρτιάτες διαλύονται και ο Βελόπουλος τρίβει τα χέρια του – Θα ψάξουν να βρουν και 10ο βουλευτή για να σχηματίσουν ξεχωριστή κοινοβουλευτική ομάδα – Τελικά ποιος έπιασε κορόιδο ποιον;

Ποιος έπιασε κοροΐδο ποιον τελικά στην μπίζνα των Σπαρτιατών;

Βεβαίως, ας είμαστε ειλικρινείς.

Ο Βασίλης Στίγκας δεν θα έμπαινε στην Βουλή ποτέ εάν δεν έδινε το πράσινο φως ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Είχε ξανακατέβει και είχε λάβει μόνο 100 σταυρούς.

Όπως είπε και ο ίδιος, ο Κασιδιάρης ήταν το καύσιμο που έβαλε τους Σπαρτιάτες στην Βουλή.

Και τώρα με αυτή την ανταρσία, θα μπορεί να καρπωθεί τα χρήματα της κρατικής επιδότησης.

Αν θέλετε μπορούμε να πούμε ότι ο «Στίγκας έπιασε κορόιδο τον Κασιδιάρη» και τώρα θα καρπωθεί τα χρήματα της επιχορήγησης…

Η συνάντηση Στίγκα – Πρόδρομου Εμφιετζόγλου, οι Σπαρτιάτες και το «κόψιμο» του Μπογδάνου!

Θα ψάξουν να κάνουν ξεχωριστή κοινοβουλευτική ομάδα

Τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και πέρα;

Μετά από αυτό το άδειασμα 9 βουλευτών στον πρόεδρο τους, η κατάσταση θα οδηγηθεί στα άκρα.

Ο Βασίλης Στίγκας μένει μόνο με 2 βουλευτές, τον Γιώργο Ασπιώτη βουλευτή Αχαΐας και τον Μιχάλη Γαυγιωτάκη, βουλευτή Ηρακλείου.

Ουσιαστικά, όμως, έχει προαναγγελθεί η διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Οι 9 που θα μείνουν ανεξάρτητοι δεν θα μπορούν όμως να σχηματίσουν δική τους κοινοβουλευτική ομάδα, καθώς θα χρειαστούν 10 βουλευτές. Άρα θα πρέπει να βρουν άλλον 1 βουλευτή.

Ως Κοινοβουλευτική Ομάδα θα μπορούν να έχουν περισσότερα προνόμια απ’ ότι ως μεμονωμένοι βουλευτές.

230728090208 belopoulos %CE%BF%CE%BA

Τρίβει τα χέρια του ο Βελόπουλος

To διαζύγιο Στίγκα-Κασιδιάρη είναι γεγονός.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος όντως έχει ρεύμα στην ακροδεξιά, θα κατέλθει υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας αλλά δεν θα μπορεί να εκλεγεί, λόγω του νομοθετικού πλαισίου που θέλει να μην εκλέγονται ακόμα και όσοι έχουν καταδικαστεί σε κακούργημα πρωτοδίκως.

Πλέον, σε όλη αυτή τη ιστορία, κερδισμένος μένει ο Κυριάκος Βελόπουλος ο οποίος θα προσπαθήσει να προσεταιριστεί ψηφοφόρους των Σπαρτιατών αν όχι τον ίδιο τον Στίγκα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *