Βόλος | Ποινή φυλάκισης σε ναυτικό για ξύλο σε θαλαμηγό Σαουδάραβα

Ακριβά θα πληρώσει ένας 53χρονος Βολιώτης ναυτικός τη βία κατά ενός 63χρονου, μέλος του πληρώματος θαλαμηγού με σημαία Σαουδικής Αραβίας, που ήταν ελλιμενισμένο στο λιμάνι του Βόλου, καθώς κρίθηκε ένοχος για επικίνδυνη σωματική βλάβη και καταδικάστηκε ερήμην σε φυλάκιση 18 μηνών με αναστολή.

Στις 26 Φεβρουαρίου 2019, ο 53χρονος επιτέθηκε στον 63χρονο παθόντα, σπρώχνοντάς τον κατ’ επανάληψη από τον αυχένα, με αποτέλεσμα να παραπατήσει και να πέσει με το κεφάλι στο κοντρόλ των μηχανών του σκάφους. Ο ναυτικός υπέστη θλαστικό τραύμα κεφαλής και αποκόλληση αμφιβληστροειδούς στο δεξί του μάτι και νοσηλεύτηκε για τρεις μέρες στο Νοσοκομείο Βόλου.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Ο 63χρονος, σύμφωνα με το magnesianews.gr, βρέθηκε στο Δικαστήριο και κατέθεσε ότι εργάζονταν στην μηχανή του πολυτελούς σκάφους και στη βάρδια του διαπίστωσε ότι υπήρχε διαρροή αντλίας της μηχανής, είπε στον κατηγορούμενο να κλείσει το νερό για να μη μπατάρει το σκάφος.

Ο 63χρονος παλαιότερα είχε πει στον κατηγορούμενο να επισκευάσει την αντλία, ο 53χρονος την πήγε για επισκευή, αλλά ο πρώτος διαπίστωσε εκείνη την ημέρα ότι είχε ξανά πρόβλημα και κατηγόρησε τον κατηγορούμενο ότι δεν την είχε φτιάξει.

Ο κατηγορούμενος φοβήθηκε ότι ο 63χρονος θα έλεγε τι είχε συμβεί στον ύπαρχο του πλοίου, του είπε «θα μου κλείσεις το σπίτι» και τον έσπρωξε στον αυχένα.

Ο 63χρονος κατέθεσε ότι φοβήθηκε όταν τραυματίστηκε, πήγε στον ύπαρχο, που τον έστειλε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε τρεις ημέρες.

Βόλος | Ποινή φυλάκισης σε ναυτικό για ξύλο σε θαλαμηγό Σαουδάραβα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *