Οι ναυτικοί του Blue Horizon όχι μόνο πέταξαν στη θάλασσα τον άτυχο νέο αλλά και τον παρακολουθούσαν ατάραχοι να πνίγεται

Blue Horizon

Σοκαρισμένη είναι όλη η Ελλάδα- και αυτή τη φορά αυτή η φράση δεν είναι δημοσιογραφικό κλισε- από την αποκάλυψη ότι ο άτυχος άνδρας που πνίγηκε στο λιμάνι του Πειραιά, βρήκε τον θάνατο επειδή το πλήρωμα του Blue Horizon όχι μόνο τον πέταξε στη θάλασσα επειδή επιχείρησε να μπει στο καράβι την τελευταία στιγμή, αλλά τον παρακολουθούσαν ατάραχοι να πνίγεται και δεν έκαναν τίποτα.

Και μάλιστα ο καπετάνιος έδωσε εντολή να αποπλεύσει το καράβι, παρά το γεγονός ότι οι επιβάτες του φώναζαν ότι υπάρχει άνθρωπος στη θάλασσα. Και έβγαλαν και ανακοίνωση που δήλωναν ότι υπάρχει “περιστατικό” στο λιμάνι για το οποίο το πλοίο δεν έχει καμία συμμετοχή… Με δυο λόγια, αν δεν υπήρχαν τα βίντεο από την απανθρωπιά που έδειξε το πλήρωμα, αν οι επιβάτες δεν τραβούσαν με το κινητό τους βίντεο από το τραγικό περιστατικό, δεν θα είχαμε μάθει τίποτα.

Ποιος ήταν ο άτυχος 36χρονος που πέταξε από το Bluehorizon το πλήρωμα και τον άφησε να πνιγεί
magnifing

Μέχρι στιγμής αυτό που έχουν γίνει γνωστά για τον άτυχο άνθρωπο είναι ότι λέγεται Αντώνης Καρυωτης και ήταν ανάπηρος. Εμπαινε πάντα τελευταία στιγμή στο πλοίο και ήταν γνωστός στα πληρώματα των ακτοπλοϊκών γραμμών για την Κρήτη. Ορισμένες πληροφορίες κάνουν λόγο για άτομο με νοητική στέρηση, αλλά μένει να επιβεβαιωθεί. Συντοπίτες του αναφέρουν στα social media ότι καταγόταν από τον Αγιο Νικόλαο Λασιθίου και ζούσε στις εργατικές κατοικίες με τις δύο του αδελφές, ενώ πρόσφατα είχε χάσει την μητέρα του.

blue horizon

Εργαζόταν περιστασιακά σε διάφορες δουλειές για να στέλνει χρήματα στην οικογένειά του αλλά ταξίδευε επίσης συχνά στην Αθήνα για προσωπικούς λόγους. Η οικογένεια του 36χρονου φαίνεται ότι παρακολουθείται από τις κοινωνικές υπηρεσίες, ενώ οι Αρχές είναι σε επικοινωνία με τον ένα από τους αδελφούς του.

Blue Horizon- Η στιγμή της σύλληψης των 4 ατόμων του πληρώματος

Από τους επιβάτες του Blue Horizon κατεγράφη η στιγμή που όταν το πλοίο επέστρεψε στο λιμάνι του Πειραιά, από το Λιμενικό συλλαμβάνονται ο καπετάνιος και τα τρία μέλη του πληρώματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *