
Προσεχώς… Astir Beach Cinema
-Μια που… μπήκε για τα καλά το καλοκαίρι, θα συνεχίσουμε σε ανάλογο κλίμα καθώς ανοίγουν οι δουλειές και της Astir Beach, της κοσμοπολίτικης παραλίας του Αστέρα Βουλιαγμένης.
Δεν μιλάμε βέβαια για μια απλή παραλία όπως φαίνεται και από το σκοπό της αντίστοιχης εταιρείας Astir Beach M.A.E., που περιλαμβάνει από την εκμετάλλευση και διαχείριση κάθε τουριστικής και ξενοδοχειακής επιχείρησης και επιχείρησης εστίασης καθώς και την πώληση, αγορά και εκμίσθωση ακινήτων, μέχρι το εμπόριο ωμού κρέατος και προϊόντων κρέατος σε ειδικά καταστήματα, το εμπόριο οινοπνευματωδών ποτών και μπαχαρικών, τις υπηρεσίες μεταφοράς πελατών στα πλαίσια διαχείρισης και εκμετάλλευσης επιχειρήσεων εστίασης και τουρισμού, τις υπηρεσίες στάθμευσης, μίσθωσης ομπρελών και καθισμάτων παραλιών (πλαζ), παροχής γευμάτων και ποτών, άθλησης, γυμναστηρίων και γηπέδων, την εισαγωγή και εμπορία καλλυντικών ειδών, αλλά και τη φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων.
Η Γενική Συνέλευση των μετόχων τον περασμένο μήνα αποφάσισε την προσθήκη και άλλων δραστηριοτήτων και συγκεκριμένα το εμπόριο ειδών καπνιστού, τις υπηρεσίες προβολής κινηματογραφικών ταινιών, και τις υπηρεσίες προβολής και διοργάνωσης καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.