Πολυνομοσχέδιο | Άρθρο καταπέλτης της Καθημερινής για Μητσοτάκη | Επιβεβλημένη η απόσυρση του ν/σ εκτρώματος

Πολυνομοσχέδιο | Άρθρο καταπέλτης της Καθημερινής για Μητσοτάκη | Επιβεβλημένη η απόσυρση του ν/σ εκτρώματος

Σκληρό το κύριο άρθρο της εφημερίδας «Καθημερινή», για τον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή το πολυνομοσχέδιο -«σκούπα» στο οποίο εκτός της ιδιωτικοποίησης του νερού, συμπεριλαμβάνονται πλείστα αντιπεριβαλλοντικά άρθρα προς τέρψη ιδιωτικών συμφερόντων.

https://de-facto.gr/wp-content/uploads/2021/06/nero-water-1024x639.jpg

Στον κύριο άρθρο της η εφημερίδα «Καθημερινή» επισημαίνει ότι «η οριστική απόσυρση του νομοσχεδίου – εκτρώματος είναι επιβεβλημένη σε μια στιγμή που οι πολίτες θέλουν τον πρωθυπουργό να νομοθετεί και να κυβερνά χωρίς συμβιβασμούς με το χθες, πιστός σε όσα πρέσβευε ως βουλευτής».

Παράλληλα, επισημαίνει ότι πολλές διατάξεις του πολυνομοσχεδίου δίνουν ακόμα και στους πιο καλοπροαίρετους, «την εντύπωση ικανοποίησης σειράς ρουσφετιών και φωτογραφικών διατάξεων».

Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση πήγε πίσω κατά μια εβδομάδα την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου – «σκούπα» καθώς υπήρξαν σφοδρές αντιδράσεις από γαλάζιους αυτοδιοικητικούς για την ιδιωτικοποίηση του νερού.

Το πολυνομοσχέδιο – έκτρωμα, ακόμα και κατά την «Καθημερινή», έχει επικριθεί σφόδρα από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και το σύνολο των περιβαλλοντικών οργανώσεων της χώρας που κάνουν λόγο για ένα ακόμα άκρως αντιπεριβαλλοντικό νομοσχέδιο με στόχο την ικανοποίηση οικονομικών συμφερόντων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *