Απορίες για την anti-drones προστασία της φρεγάτας «ΥΔΡΑ» στην Ερυθρά

«Αποστολή αυτοκτονίας» για τη φρεγάτα ΎΔΡΑ στην Ερυθρά Θάλασσα;

Ερωτήματα για την αποτελεσματικότητα του συστήματος anti-drones που τοποθετήθηκε άρον-άρον στο πλοίο και για την εταιρεία που το προμήθευσε

«Αποστολή αυτοκτονίας» για τη φρεγάτα ΎΔΡΑ στην Ερυθρά Θάλασσα;

Ερωτήματα για την αποτελεσματικότητα του συστήματος anti-drones που τοποθετήθηκε άρον-άρον στο πλοίο και για την εταιρεία που το προμήθευσε

Απο την πορνό τηλεπειρατεία του ’89, τη συνεργασία με τον «αρχικοριό» Χρήστο Μαυρίκη του ’90 και την αποστολή αναζήτησης …κοριών στο γραφείο του Χρυσοχοΐδη στο Υπουργείο Υγείας, αίφνης προέκυψε «γκουρού» στα συστήματα anti-drones προστασίας και με συνοπτικές – αδιαφανείς διαδικασίες τον επέλεξαν (άραγε ποιοι;) να αντικρούει τα οπλισμένα drones των Χούθι απο το κατάστρωμα της φρεγάτας «ΥΔΡΑ» με μια κινεζική πλακέτα μειωμένης αξιοπιστίας που την δοκίμαζε στο γκαράζ και το σαλόνι του σπιτιού του!

Φρεγάτα Ύδρα

Αν μη τι άλλο πρόκειται για σκάνδαλο που αποκαλύπτουν οι Data Journalists.

Σοβαρά ερωτηματικά για την αξιοπιστία της anti-drones προστασίας της φρεγάτας «ΥΔΡΑ» που επιχειρεί στην Ερυθρά Θάλασσα και είναι αντιμέτωπη με τα επιθετικά drones των Χούθι εγείρονται μετά τις αποκαλύψεις των Data Journalists ότι είναι αναξιόπιστο το σύστημα που τοποθετήθηκε με συνοπτικές διαδικασίες , άρον-άρον πριν από τον απόπλου του πλοίου.

Οι Data Journalists και ο Πάρις Καρβουνόπουλος αποκαλύπτουν ότι πρόκειται για ένα σύστημα κατασκευασμένο με Κινέζικα υλικά, δοκιμασμένο στο γκαράζ και το σαλόνι του σπιτιού του «εφευρέτη» .

Φρεγάτα Ύδρα

Πρόκειται για τον Αναστάσιο Αγγελόπουλο, επικεφαλής της εταιρείας Α.Β.Α Electronics που εμφανίζεται να έχει σχεδιάσει και κατασκευάσει το σύστημα. Είναι αξιοσημείωτο ότι η ιστοσελίδα της εταιρίας μέχρι πρότινος δεν εμφάνιζε εμπειρία σε συστήματα αντι-drones.

Ωστόσο, διαφήμιζε:

  • Τη συνεργασία του ιδιοκτήτη με τον «αρχικοριό» Χρήστο Μαυρίκη, γνωστό από το σκάνδαλο των υποκλοπών στις αρχές της δεκαετίας του 1990 επί κυβερνήσεως Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
  • Τις εργασίες αναζήτησης κοριών στο γραφείο του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη πριν μερικούς μηνες στο Υπουργείο Υγείας.
Φρεγάτα Ύδρα

Ο Αναστάσιος Αγγελόπουλος, στα τέλη της δεκαετίας του ’80, είχε απασχολήσει την ελληνική επικαιρότητα όταν ένα πειρατικό κανάλι που εξέπεμπε μετά τα μεσάνυχτα ,«πάνω» στη συχνότητα της κρατικής ΕΤ2, κρατούσε ξάγρυπνη την Ελλάδα. Ο λόγος ήταν το περιεχόμενο του πειρατικού καναλιού που δεν ήταν τίποτα άλλο παρά ταινίες πορνό. Ο Αναστάσιος Αγγελόπουλος ήταν τεχνικός διευθυντής του καναλιού.

Στην έρευνα των Data Journalists, το Υπουργείο Άμυνας αποφεύγει να απαντήσει στα ουσιώδη ερωτήματα που τέθηκαν σε σχέση με την αξιοπιστία του συγκεκριμένου συστήματος. Ωστόσο, όπως αποκαλύπτουν οι Data Journalists, στον Ναύσταθμο καλούνται επειγόντως άλλες εταιρείες προκειμένου να εξοπλίσουν την επόμενη φρεγάτα που θα αντικαταστήσει την «ΥΔΡΑ» στην αποστολή της Ερυθράς Θάλασσας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *