Εκδήλωση από το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: «Οι Κρητικοί στον Μακεδονικό Αγώνα και η δράση του Λεωνίδα Παπαμαλέκου»

Το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ δε σταματά τις δραστηριότητές του, παρά την πανδημία covid-19 και το lockdown.

Με τη χρήση της τεχνολογίας θα παρουσιάστει διαδικτυακά το το αφιέρωμα της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών στην επέτειο του  Μακεδονικού Αγώνα. Πιο συγκεκριμένα:

Την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 18:30, θα παρουσιαστεί διαδικτυακά, μέσω YouTube, το αφιέρωμα της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών στην επέτειο του  Μακεδονικού Αγώνα.

Τον επετειακό λόγο θα εκφωνήσει ο Γενικός Διευθυντής του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος», Νικόλαος Παπαδάκης (Παπαδής), με θέμα «Οι Κρητικοί στον Μακεδονικό Αγώνα και η δράση του Λεωνίδα Παπαμαλέκου». Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών Δρ. Βασίλειος Ν. Πάππας.

Το αφιέρωμα θα κλείσει με έργα Ελλήνων συνθετών και τον Εθνικό Ύμνο που θα εκτελέσει στο πιάνο ο μουσικός Άγγελος Ποιμενίδης.

Το βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε την παραπάνω ημέρα και ώρα στον σύνδεσμο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *