Η Πελόζι έσκισε την ομιλία Τραμπ σε ζωντανή μετάδοση

Πελόζι

Τα αισθήματα είναι αμοιβαία και… εχθρικά. Η Νάνσι Πελόζι και ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ορκισμένοι αντίπαλοι. Φάνηκε και κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Αμερικανού προέδρου για την κατάσταση της Ένωσης (State of the Union).

Ο Ντόναλντ Τραμπ φρόντισε να δείξει την περιφρόνησή του με το «καλημέρα», καθώς αποφάσισε να μην χαιρετίσει καν την επικεφαλής των Δημοκρατικών στο Κογκρέσο.

H Αμερικανίδα πολιτικός φρόντισε λίγη ώρα αργότερα να δείξει και τα δικά της αισθήματα. Έσκισε επιδεικτικά το χαρτί της ομιλίας που της είχε παραδώσει ο Τραμπ.

omilia trump state of the union4

Ο Αμερικανός Πρόεδρος δεν αντιλήφθηκε την ενέργεια της κ. Πελόζι, όμως, λίγη ώρα μετά, εκπρόσωπος του Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε «μπορεί να σκίσει τα όποια σχέδια έχει για την προσέλκυση ανεξάρτητων ψηφοφόρων. Η Πελόζι και οι Δημοκρατικοί δεν μπορούσαν να χωνέψουν όλα τα ωραία νέα για τους Αμερικανούς».

H έμπειρη πολιτικός άσκησε κριτική στην ομιλία Τραμπ λέγοντας «ήταν ένα μανιφέστο γεμάτο αναλήθειες». Παράλληλα συνεργάτης της ανέφερε σε αμερικανικά ΜΜΕ ότι το σκίσιμο της ομιλίας δεν ήταν κάτι προαποφασισμένο.

Οι δυο τους βρίσκονται σε ανοιχτή σύγκρουση εδώ και πολλά χρόνια, όμως η κατάσταση έχει εκτροχιαστεί τον τελευταίο καιρό, καθώς η αμερικανική πολιτική παραμένει στη σκιά της διαδικασίας παραπομπής του Αμερικανού προέδρου.

Σήμερα (5/2/2020) αναμένεται η Γερουσία να ολοκληρώσει τη διαδικασία παραπομπής του Τραμπ, με απαλλαγή από τις κατηγορίες.

Τα αμερικανικά ΜΜΕ εμφανίζονται διχασμένα με την πόλωση να βρίσκεται στα ύψη.

omilia trump state of the union2 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.