Η Folli Follie αγόρασε τη Links London

Links London Folli Follie

Η Folli Follie ανακοίνωσε σήμερα ότι απέκτησε, δυνάμει της από 10 Ιανουαρίου 2020 Σύμβασης με τον Administrator της θυγατρικής “Links (London) Limited“, το σύνολο των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας της Links (London) Limited, που περιελάμβανε ουσιαστικά το σύνολο των σημάτων και των λοιπών δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας σχετικά με τη “Links of London”, υπό όρο αποκλειστικής άδειας υπέρ των διαχειριστών της Links (London) Limited μέχρι τον Μάρτιο του 2020.

Μπορείτε να διαβάσετε την τελευταία κίνηση της Lamda Development EΔΩ

Η αγορά αυτή υλοποιήθηκε ουσιαστικά με τη διαγραφή μέρους του ενδοεταιρικού χρέους της Links of London προς την εταιρεία, αναφέρει η Folli Follie.

Σημειώνει ταυτόχρονα ότι η αγορά, “θα επιτρέψει στην Εταιρεία να αποκαταστήσει τις δραστηριότητες της Links of London χωρίς προηγούμενες υποχρεώσεις. Η Links of London αποτελεί σημαντικό μέρος της μελλοντικής επιχειρηματικής στρατηγικής της Εταιρείας ως μέρος του συνολικού σχεδίου αναδιάρθρωσης της Εταιρείας. Ακολούθως των ανωτέρω, η Εταιρεία κατοχυρώνει την συνέχιση εμπορίας του εν λόγω brand στην Ελλάδα και παγκοσμίως.

Η Εταιρεία στοχεύει στην εξυγίανση και εκ νέου ανάπτυξη του βραβευμένου βρετανικού brand κοσμημάτων Links of London, στο πλαίσιο του συνολικού σχεδίου εξυγίανσης του Ομίλου”, καταλήγει η ανακοίνωση.

O όμιλος αναφέρει πως είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της μόδας και σχεδιάζει, παράγει και διανέμει σε διεθνές επίπεδο ιδιόκτητες μάρκες: την Folli Follie και την βραβευμένη βρετανική εταιρεία κοσμημάτων Links of London.

Ταυτόχρονα διατηρεί μία δυναμική παρουσία στη λιανική και χονδρική στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Μάρκες όπως η Nike και η Converse ανήκουν στο χαρτοφυλάκιο του Ομίλου, στον τομέα της λιανικής και χονδρικής διανομής ενδυμάτων. 

Παράλληλα, ο Όμιλος FF Group έχει ξεκινήσει τη στρατηγική ανάπτυξη των δικών του multi brand concept stores. Αυτά είναι τα Collective, Kix και Sport Loft.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *